reklama
Kitsune
Moderator
Miałam kiedyś. Bardzo słaba czułość. Inne testy już pokazywały drugą kreskę, a te nadal nie. Ale może mi się taka partia trafiłaA polecacie testy ciążowe Testeo? Obkupiłam się na Allegro bo skusiła mnie cena, ale nigdy nie stosowałam
koko.sanka
Fanka BB :)
Jak teraz mojemu skończy sie fertistim, to chyba kupię te fertilman plus, bo co chwilę tutaj ta nazwa się przewija dość drogie, ale może warto zainwestować
Motylkowa!
Ubiquinol (ja biorę z aliness ale ze swansona też jest spoko podobno). I jeśli masz problemy z cukrem/insuliną to także metforminaNie wiem jeszcze co dalej z ivf, ale mimo to zamierzam polepszyć trochę te moje komórki.
Biorę pueria uno, Wit C, Wit d i magnez. Czytałam że inozytol poprawia jakość oocytów. Może wiecie lepiej jak tak to może polecacie jakiś? A może jeszcze jakieś propozycje macie co suplementować?
koko.sanka
Ja biorę inozytol. Od czerwca zeszłego roku. Fertistim. Prawdopodobnie dzięki niemu ruszyła u mnie owulacja, bo wcześniej jej nie miałam przez wysoką prolaktynę.Nie wiem jeszcze co dalej z ivf, ale mimo to zamierzam polepszyć trochę te moje komórki.
Biorę pueria uno, Wit C, Wit d i magnez. Czytałam że inozytol poprawia jakość oocytów. Może wiecie lepiej jak tak to może polecacie jakiś? A może jeszcze jakieś propozycje macie co suplementować?
Tutaj przydatny link, z którego korzystałam podczas wybierania suplementu: Link do: Jaki inozytol wybrać w PCOS? Porównanie suplementów
koko.sanka
U mnie jeszcze kwasy omega 3 i nacUbiquinol (ja biorę z aliness ale ze swansona też jest spoko podobno). I jeśli masz problemy z cukrem/insuliną to także metformina
anyżowa
Dziękuję mam nadzieję, że da mi heparyne lekarz. Biorę akard 2 tabletki.Witam w klubie v leidenów
Tak porównałam na szybko i chyba tylko te mutacje mthfr się nam różnią, a pozostałe 2 mutacje mamy te same. Tylko ja mam wszystko w heterozygocie.
Ja brałam acard 75 i był dla mnie za słaby. Teraz za wyjątkiem miesiączki mam brać cały cykl acard 150 no i ta heparyna koniecznie po owulacji. Będę taką kombinacje testowała teraz pierwszy miesiąc, mam nadzieję, że to zadziała i uda mi się utrzymać ciążę.
Trzymam kciuki, żeby Twój lekarz to ogarnął
W razie czego, jeżeli mogę Ci coś podpowiedzieć, to ja tą moją lekarkę znalazłam tutaj: Link do: Baza lekarzy - Fundacja Trombofilia i Zakrzepica
Trzymam kciuki za Ciebie, żeby tym razem jak zajdziesz się udało z takim wsparciem organizmu
Aksamitka28
Skolioza to bardzo szerokie pojęcie bardzo wielu z nas ma jakąś tam lekką skoliozę. Pytanie jakie są kąty, bo jeśli duże to może dawać objawy bólowe. Raczej skusiłabym się na rezonans i zobaczyła jak wyglądają krążki międzykręgowe bo tutaj może być jakaś niespodzianka. Kolejna opcja to dysbalans mięśniowy, który przy dzisiejszym trybie życia jest plagą i dużym problemem. Przy skoliozie dochodzi na asymetryczna praca mięśni prawdopodobnie przeciążenia z jednej strony są większe.A mnie coraz częściej pobolewa dolna część kręgosłupa. Robiłam rentgen i wyszła skolioza lewostronna.
Któraś też się z tym boryka ?.
AnitaaP.
Dzięki. Na szczęście cukier i insuline mam okejUbiquinol (ja biorę z aliness ale ze swansona też jest spoko podobno). I jeśli masz problemy z cukrem/insuliną to także metformina
reklama