Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam kiedyś. Bardzo słaba czułość. Inne testy już pokazywały drugą kreskę, a te nadal nie. Ale może mi się taka partia trafiłaA polecacie testy ciążowe Testeo? Obkupiłam się na Allegro bo skusiła mnie cena, ale nigdy nie stosowałam![]()
Ubiquinol (ja biorę z aliness ale ze swansona też jest spoko podobno). I jeśli masz problemy z cukrem/insuliną to także metforminaNie wiem jeszcze co dalej z ivf, ale mimo to zamierzam polepszyć trochę te moje komórki.
Biorę pueria uno, Wit C, Wit d i magnez. Czytałam że inozytol poprawia jakość oocytów. Może wiecie lepiej jak tak to może polecacie jakiś? A może jeszcze jakieś propozycje macie co suplementować?
Ja biorę inozytol. Od czerwca zeszłego roku. Fertistim. Prawdopodobnie dzięki niemu ruszyła u mnie owulacja, bo wcześniej jej nie miałam przez wysoką prolaktynę.Nie wiem jeszcze co dalej z ivf, ale mimo to zamierzam polepszyć trochę te moje komórki.
Biorę pueria uno, Wit C, Wit d i magnez. Czytałam że inozytol poprawia jakość oocytów. Może wiecie lepiej jak tak to może polecacie jakiś? A może jeszcze jakieś propozycje macie co suplementować?
U mnie jeszcze kwasy omega 3 i nacUbiquinol (ja biorę z aliness ale ze swansona też jest spoko podobno). I jeśli masz problemy z cukrem/insuliną to także metformina![]()
DziękujęWitam w klubie v leidenów
Tak porównałam na szybko i chyba tylko te mutacje mthfr się nam różnią, a pozostałe 2 mutacje mamy te same. Tylko ja mam wszystko w heterozygocie.
Ja brałam acard 75 i był dla mnie za słaby. Teraz za wyjątkiem miesiączki mam brać cały cykl acard 150 no i ta heparyna koniecznie po owulacji. Będę taką kombinacje testowała teraz pierwszy miesiąc, mam nadzieję, że to zadziała i uda mi się utrzymać ciążę.
Trzymam kciuki, żeby Twój lekarz to ogarnął
W razie czego, jeżeli mogę Ci coś podpowiedzieć, to ja tą moją lekarkę znalazłam tutaj: Link do: Baza lekarzy - Fundacja Trombofilia i Zakrzepica
Skolioza to bardzo szerokie pojęcieA mnie coraz częściej pobolewa dolna część kręgosłupa. Robiłam rentgen i wyszła skolioza lewostronna.
Któraś też się z tym boryka ?.
Dzięki. Na szczęście cukier i insuline mam okejUbiquinol (ja biorę z aliness ale ze swansona też jest spoko podobno). I jeśli masz problemy z cukrem/insuliną to także metformina![]()