Motylkowa!
Fanka BB :)
Jakie suplementy kupujecie partnerom? Mój bierze fertilman plus od roku nieprzerwanie i chętnie bym coś zmieniła. Poproszę polecajki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój brał Fertilman plus ale w klinice polecili TENfertilOn i TenfertilOna że podobno tańszy i coś tam coś tam więc się przerzuciliśmy W sumie to zraz sobie skład porównamJakie suplementy kupujecie partnerom? Mój bierze fertilman plus od roku nieprzerwanie i chętnie bym coś zmieniła. Poproszę polecajki
Mi ginekolog też zalecił drożnośćJeszcze mnie rozwaliła jednym pytaniem ta hematolog, teraz sobie przypomniałam
H: A drożność jajowodów miała Pani robioną?
Ja: Nie
H: A no tak... Bo Pani zachodzi... Ale wie Pani, warto zrobić bo to nigdy nie wiadomo, może to mieć związek z poronieniami
Kurtyna.
Dziękuję. właśnie zamówiłamMój brał Fertilman plus ale w klinice polecili TENfertilOn i TenfertilOna że podobno tańszy i coś tam coś tam więc się przerzuciliśmy W sumie to zraz sobie skład porównam
Była robiona? Jakieś efekty?Mi ginekolog też zalecił drożność
Czyli plan się nie zmienił, ruszacie pełna para z procedura, superCześć;-) dziękuję za wywołałanie.
No u mnie biel wizira .
Acz w tym miesiącu owulacje miałam kilka dni później, więc może jest szansa i te dziwne samopoczucie to jest od tego wczoraj na usg było widoczne tylko ciałko żółte.
Natomiast nie ludze się zbytnio, wczoraj byliśmy w klinice, mam rozpisane leki i jak tylko przyjdzie @ to startuje z koksem.
Swoja droga raczej chyba logiczne jest ze jak.sie bierze esteofem to ciąży nie będzie.
Mamy jakieś butelki z ostatnich kilku dni? Kurcze totalnie jestem w niedoczasie;(
u mnie pierwszy okres po droznosci był chyba najgorszy dla mnie psychicznie bardzo się nakręciłam, wręcz byłam pewna wewnętrznie ze na pewno się udaJa bardzo nie chciałam się nastawiać żeby nie rozdmuchać oczekiwań, ale czytając wszędzie że „3 miesiące po drożności są największe szanse”, to jednak serce robiło wielką nadzieję. U nas akurat tez to nic nie dało. Ale na pewno znajdą się szczęściary u których drożność będzie tym decydującym czynnikiem sprawczym
Przeczytaj wpis początkowy na pierwszej stronieByła robiona? Jakieś efekty?