reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Jakie suplementy kupujecie partnerom? Mój bierze fertilman plus od roku nieprzerwanie i chętnie bym coś zmieniła. Poproszę polecajki :)

reklama
Jeszcze mnie rozwaliła jednym pytaniem ta hematolog, teraz sobie przypomniałam 😂😂

H: A drożność jajowodów miała Pani robioną?
Ja: Nie
H: A no tak... Bo Pani zachodzi... Ale wie Pani, warto zrobić bo to nigdy nie wiadomo, może to mieć związek z poronieniami

Kurtyna.
Mi ginekolog też zalecił drożność😁

Dziewczyny pytanko, czy któraś z Was używa może naturalnego antyperspirantu w kremie? Zastanawiam się czy nie kupić a nie wiem jaki wybrać i czy w one w ogóle zdają egzamin..

Ostatnia edycja:
Cześć;-) dziękuję za wywołałanie.
No u mnie biel wizira .
Acz w tym miesiącu owulacje miałam kilka dni później, więc może jest szansa i te dziwne samopoczucie to jest od tego😀 wczoraj na usg było widoczne tylko ciałko żółte.
Natomiast nie ludze się zbytnio, wczoraj byliśmy w klinice, mam rozpisane leki i jak tylko przyjdzie @ to startuje z koksem.

Swoja droga raczej chyba logiczne jest ze jak.sie bierze esteofem to ciąży nie będzie.
Mamy jakieś butelki z ostatnich kilku dni? Kurcze totalnie jestem w niedoczasie;(
Czyli plan się nie zmienił, ruszacie pełna para z procedura, super 😃

Ja bardzo nie chciałam się nastawiać żeby nie rozdmuchać oczekiwań, ale czytając wszędzie że „3 miesiące po drożności są największe szanse”, to jednak serce robiło wielką nadzieję. U nas akurat tez to nic nie dało. Ale na pewno znajdą się szczęściary u których drożność będzie tym decydującym czynnikiem sprawczym :)
u mnie pierwszy okres po droznosci był chyba najgorszy dla mnie psychicznie 🫣 bardzo się nakręciłam, wręcz byłam pewna wewnętrznie ze na pewno się uda

reklama
Do góry