LadyCaro
Fanka BB :)
Mój owulak. Ale niezauwazylam śluzu płodnego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój owulak. Ale niezauwazylam śluzu płodnego
ty nie musisz, plemniki mają go zauważyć i płynąćMój owulak. Ale niezauwazylam śluzu płodnego
bierz sie za robotęMój owulak. Ale niezauwazylam śluzu płodnego
Konkretne i nie dobrze wiemy ile ta diagnostyka kosztuje ale pewnie przemyślimy temat mąż jest na tak, ja cóż.... może jak wrócę do pracy i zacznę wspierać budżet domowy . Za dużo tego wszystkiego ostatnio . Jest jeszcze opcja, że gdzieś po drodze trafi nam się drugi cud skoro jeden się udał . W ogóle nie rozumiem tego.... Mam dziecko ale poronienia nawykowe naprawdę mój maluch jest takim wyjątkiem i szczęściem ?Dobrze, że dostałaś skierowanie na dalsze badania to już krok do przodu. Jednak te 7 tyś. zł no konkretne pieniądze, jak na dalszą diagnostykę... Oby szybko udało się ustalić przyczynę poronień i skutecznie ją wyeliminować
nie zauważyłam a zawsze widziałam na bieliznie miałam dość sporo. Wprawdzie owulacji spodziewałam się w czwartek najwcześniej. A zawsze z 5 dni wcześniej już cis widziałamty nie musisz, plemniki mają go zauważyć i płynąć
rano było dziaj i w sobotę. Ale na sobotę nie liczebierz sie za robotę
owulacja po piku jest mniej więcej między 24-36h więc wszystko też zależy kiedy się zaczął pikMeza teraz nie ma w domu. Ale jutro wieczorem nie powinno być za późno??
wczoraj o tej samej porze kreska była sporo jaśniejsza od kontrolnejowulacja po piku jest mniej więcej między 24-36h więc wszystko też zależy kiedy się zaczął pik