reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
4dc i nic 🙈 zawsze zazdrościłam takich krótkich okresów 🙈 u mnie 5 dni normalny, centralny okres + 1-2 dni plamień 🤷 także bity tydzień na podpaskach 🤦
No to długo musisz się użerać...😒
U mnie zazwyczaj 1 i 2 dzień krwawienie mocniejsze, 3 dzień plamienie, 4 to ewentualnie jakieś resztki. A brzuch bardziej boli mnie przed owulką, kiedy pęcherzyk już jest duży , niż w okres.

Super, że masz to już za sobą i że oba są drożne. Przetarlaś szlaki i teraz niech się dzieje co powinno :)

Ja nadal nic nie wiem odnośnie tego, czy się załapię w tym miesiącu na tę drożność czy nie, może coś się rozjaśni jutro. Lekarka mówiła coś o innym szpitalu z którym współpracuje. Martwi mnie tylko to, że z moimi owulacjami mogę mieć drożność chwilę przed samą owulacją, czy coś się wtedy stanie? Np. drożność w 12 dniu cyklu, owulacja tego dnia albo 13 dc.

Czekam też na wyniki dot. przeciwciał na chlamydię, ale jak na złość tyle to trwa, maksymalnie powinnam dostać je do czwartku. Boję się, że albo nie zdążą przyjść, albo po prostu nie zdążę ich dostać przed zabiegiem. Kurcze, że to wszystko nie może być prostsze...
Mój lekarz mówił, że to badanie ma być wykonane w fazie folikularnej, nieważne czy to bezpośrednio po krwawieniu zakończonym, czy w 12 dc, ważne żeby to było przed owulacją. Jakby mi wczoraj nie zrobił, to miał robić tydzien później, czyli u mnie w 13 dc a owulke mam w 14 albo 15.
Trzymam kciuki żeby jednak się udało w tym cyklu🙂, Dawaj znać jak sytuacja się rozwinie, to wszystko takie skomplikowane, bo wszystko zależy od cyklu i wiele elementów trzeba zsynchronizować odpowiednio w czasie a to trudne, my kobiety mamy przewalone niestety, oby się udało i wyniki też dotarły na czas🤞

Dzień dobry w poniedziałek 12dpo ręce sie trzęsą 🍀
Stoje juz przed labo na krew🍀
Super, w konću jakieś kreski!
No to długo musisz się użerać...😒
U mnie zazwyczaj 1 i 2 dzień krwawienie mocniejsze, 3 dzień plamienie, 4 to ewentualnie jakieś resztki. A brzuch bardziej boli mnie przed owulką, kiedy pęcherzyk już jest duży , niż w okres.
Chciałabym mieć takie krótkie. U mnie 4-5dni krwawienie a potem jeszcze 3-4dni plamienie. 8 czy 9 dnia mam jeszcze podbarwiony śluz na brązowo

reklama
Do góry