reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

reklama
Ja w obu ciążach tej straconej i donoszonej też czułam się dosłownie jak przed @ więc szansa u Ciebie jeszcze jest[emoji4][emoji4][emoji4]też nie wierzyłam na początku, że objawy na @ i ciążę mogą być identyczne, a jednak, a jak nie ten cykl to clo w końcu rozrusza Tobie jajniki tylko pewnie więcej czasu potrzebne [emoji16] to uważasz, że ten prawy jajnik się buntuje[emoji849]może tak być. W sumie to nawet często czytam jak dziewczyny piszą i zawsze z tego samego jajnika mają owu. Więc coś w tym jest
Tak 7 dni [emoji2368] ale czuje się okresowo wiec nic z tego [emoji28][emoji2368] moje pęcherzyki to jakoś się strasznie buntują [emoji2368] niby 50/50 byla owu wtedy ale byl jeszcze jeden pęcherzyk na prawym jajniku ale mam teorie teraz spiskową ze moj prawy jajnik źle pracuje bo jak nie brak owu i pęcherzyki się zatrzymują na 14mm to torbiele i zawsze na prawym [emoji2368][emoji28] pożyjemy zobaczymy czekam na @ [emoji28]

No tak, bo ten owulacyjny 7 dpo w nadziei, że coś pokaże, był dla sportu 😅 Nie będę więcej przekonywać, że testowanie tak wcześnie nie ma sensu ✌🏻
Tak, tak samo jak i reszta :) A nóż coś pokaże, nie testujesz wcześniej Twoja sprawa. Ja mam z tego frajdę i sobie testuję. O to w tym chodzi - czekamy na 2 kreski. Moze się to komuś przyda do czegoś :D. Kolejny update dam w sobotę bo widzę, że niektórzy mają dziwne problemy ✌.

Ja w obu ciążach tej straconej i donoszonej też czułam się dosłownie jak przed @ więc szansa u Ciebie jeszcze jest[emoji4][emoji4][emoji4]też nie wierzyłam na początku, że objawy na @ i ciążę mogą być identyczne, a jednak, a jak nie ten cykl to clo w końcu rozrusza Tobie jajniki tylko pewnie więcej czasu potrzebne [emoji16] to uważasz, że ten prawy jajnik się buntuje[emoji849]może tak być. W sumie to nawet często czytam jak dziewczyny piszą i zawsze z tego samego jajnika mają owu. Więc coś w tym jest
Aj tam nie nakręcam się bo mam takie objawy zawsze przed @, ale no czuje wlasnie ze moj prawy się buntuje i tylko torbiele robi 😅 a boli Pieronek i myli wszystko, boli prawy a owu z lewego 😅 tez liczę że po clo jakoś to ruszy chociaż trochę w dobrą stronę 😅

Tak, tak samo jak i reszta :) A nóż coś pokaże, nie testujesz wcześniej Twoja sprawa. Ja mam z tego frajdę i sobie testuję. O to w tym chodzi - czekamy na 2 kreski. Moze się to komuś przyda do czegoś :D. Kolejny update dam w sobotę bo widzę, że niektórzy mają dziwne problemy ✌.
Czekamy na 2 kreski to fakt, ale testowanie od 7dpo nie ma sensu, co z tego ze niektórym pokazal wcześniej a wystarczyło ze owu się przesunęła i dlatego tak pokazało, i co wyjdzie komuś w 9dc dwie kreski zacznie się cieszyć nakręcac a potem się nieźle rozczaruje jak przyjdzie @ w terminie i juz dobiera sobie do głowy ze poroniła/ciąża biochemiczna i coś z nią nie tak 🤷‍♀️ testowanie tak wcześnie nie ma sensu chyba ze ktoś bierze jakieś leki i musi bo tak kazal lekarz 😉 a tak to testujesz tak wcześnie a jeszcze nawet moze zagniezdzenia nie było 🤷‍♀️

reklama
Czekamy na 2 kreski to fakt, ale testowanie od 7dpo nie ma sensu, co z tego ze niektórym pokazal wcześniej a wystarczyło ze owu się przesunęła i dlatego tak pokazało, i co wyjdzie komuś w 9dc dwie kreski zacznie się cieszyć nakręcac a potem się nieźle rozczaruje jak przyjdzie @ w terminie i juz dobiera sobie do głowy ze poroniła/ciąża biochemiczna i coś z nią nie tak 🤷‍♀️ testowanie tak wcześnie nie ma sensu chyba ze ktoś bierze jakieś leki i musi bo tak kazal lekarz 😉 a tak to testujesz tak wcześnie a jeszcze nawet moze zagniezdzenia nie było 🤷‍♀️
Ciążę biochemiczne są akurat naturalne. Za duża ich ilość może skłaniać do diagnozy więc lepiej być świadomym.

Do góry