reklama
AnetaManiak
Fanka BB :)
Czasami potrzeba więcej cykli z clo żeby coś ruszyło jak Janiki są bardzo uparte[emoji16]ale zobaczysz, że się uda. Wierzę w to! Zresztą Kochana nie ma innej opcji!!!
Aj tam nie nakręcam się bo mam takie objawy zawsze przed @, ale no czuje wlasnie ze moj prawy się buntuje i tylko torbiele robi [emoji28] a boli Pieronek i myli wszystko, boli prawy a owu z lewego [emoji28] tez liczę że po clo jakoś to ruszy chociaż trochę w dobrą stronę [emoji28]
E
Em82
Gość
Za późno, zeżarłam już@Emma28 chowaj popcorn, nie będę kontynuowała moich dziwnych problemów
MyszkaMiki30
Pozdrawiam z moją [emoji204] która się dziś rozkręciła i obudziła mnie nad ranem bólem brzucha [emoji21] ale w sumie dobrze, że przyszła bo ten cykl był zwariowany
Lily2389
Tak masz racje są naturalne, ale każdy ginekolog ci powie ze testuje się najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki a niektóre dziewczyny będą dobierać do siebie i myśleć ze są jakieś gorsze, zacznie siadać im psychika a takie nakręcanie się wzajemne na wczesne testy do niczego nie prowadzi tylko do załamanie psychicznego, a na tym forum osób słabych psychicznie jest mnóstwo lepiej nie testować wcześniej bo po pierwsze szkoda testu i kasy a po drugie potem rozczarowanie w dniu @ jest jeszcze gorsze i niektórzy nie umieją sobie z tym radzićCiążę biochemiczne są akurat naturalne. Za duża ich ilość może skłaniać do diagnozy więc lepiej być świadomym.
AnetaManiak
Hejka. Mamy tutaj jeszcze jakieś testujące??? Któraś jeszcze w lutym pochwali się [emoji977][emoji16][emoji16][emoji16]
Ja siedzę w ukryciu i czekam na weekendHejka. Mamy tutaj jeszcze jakieś testujące??? Któraś jeszcze w lutym pochwali się [emoji977][emoji16][emoji16][emoji16]
Malinkowepole
Początkująca w BB
Hej, może coś podpowiecie? Okres powinnam dostać na przełomie patku/ soboty. Dzisiaj zauwazylam plamienie i na papierze wielki alab bladoróżowej krwi. Jednak ilość mnie przeraziła... zastanawiam się czy może to być implantacja czy zbliżającą się dodam, że wczoraj dziwnie pobolewał dół brzucha i jajnik
To może być zarówno jedno jak i drugie poczekaj do soboty i jak się nie rozkręci to zrób test.Hej, może coś podpowiecie? Okres powinnam dostać na przełomie patku/ soboty. Dzisiaj zauwazylam plamienie i na papierze wielki alab bladoróżowej krwi. Jednak ilość mnie przeraziła... zastanawiam się czy może to być implantacja czy zbliżającą się dodam, że wczoraj dziwnie pobolewał dół brzucha i jajnik
reklama
AnetaManiak
U Mnie dzisiaj 33dc i około 12dpo według temperatury. Jutro chce zatestować może akurat zrobię synkowi prezent urodzinowy[emoji5]fajnie by było. Ale jak nie to jeżeli wredota nie przyjdzie to w weekend jeszcze raz zatestuje bo owu mogła być 12 albo 13 lutego
Ja siedzę w ukryciu i czekam na weekend [emoji23]