reklama
Wszystkie kreski przeniosły się na marzecCześć dziewczyny, dawno tu nie było żadnych kreseczek, zatrzymało się na 14 ⏸ ❤
Lily2389
Fanka BB :)
Chyba się zbuntowaly ze w lutym musi być 14 bo 14 walentynkiWszystkie kreski przeniosły się na marzec
Proszę to wypluć ja jeszcze walczę z testami . Dziś coś dziwnego jak sprawdzałam czy bolą mnie piersi (nie bolą) ale pojawiły się kropelki siary i zwariowałam... Nadzieja umiera ostatnia. Planowana ewentualna @ dopiero w sobotę.Chyba się zbuntowaly ze w lutym musi być 14 bo 14 walentynki
Smaily
A ja czekam na twój pozytywny test szybko testujesz chyba lubisz adrenalinęProszę to wypluć ja jeszcze walczę z testami . Dziś coś dziwnego jak sprawdzałam czy bolą mnie piersi (nie bolą) ale pojawiły się kropelki siary i zwariowałam... Nadzieja umiera ostatnia. Planowana ewentualna @ dopiero w sobotę.
Lily2389
Jak dla mnie testujesz za wcześnie, ja czekam do 14dpo czyli do dnia planowanej miesiączkiProszę to wypluć ja jeszcze walczę z testami . Dziś coś dziwnego jak sprawdzałam czy bolą mnie piersi (nie bolą) ale pojawiły się kropelki siary i zwariowałam... Nadzieja umiera ostatnia. Planowana ewentualna @ dopiero w sobotę.
Popieram Nie jest łatwo czekać, jak w głowie w kółko to samo, ale testowanie od 7dpo nie ma sensuJak dla mnie testujesz za wcześnie, ja czekam do 14dpo czyli do dnia planowanej miesiączki
Lily2389
Trochę szkoda kasy i testówPopieram Nie jest łatwo czekać, jak w głowie w kółko to samo, ale testowanie od 7dpo nie ma sensu
reklama
AnetaManiak
Hejka. U Mnie dalej wredoty nie ma, dzisiaj 32dc, temperatura dalej wysoko i według niej jakieś 11dpo. Wczoraj wieczorem kłuły mnie jajniki i już myślałam, że zacznie się dzisiaj nowy cykl starań, a tu nic[emoji2368][emoji2356]także czekam dalej[emoji6][emoji6][emoji6]a tutaj chyba jeszcze jakieś testujące powinny być [emoji848]czy już wszystkie się przeniosły na marcowy wątek [emoji4]