reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

reklama
U mnie nadal niewiedza, okres spóźnia się trzeci dzień, robiłam beta hcg w środę i negatywna, temperatura ciągle w górze. Dziś 17dpo chyba że była później bo już sama nie wiem, akurat jak byłam na monitoringu to lekarz mówił że jest owulacja ale skąd to wiedział to nie wiem bo dla mnie ten obraz z USG to czarna magia 😜

U mnie nadal niewiedza, okres spóźnia się trzeci dzień, robiłam beta hcg w środę i negatywna, temperatura ciągle w górze. Dziś 17dpo chyba że była później bo już sama nie wiem, akurat jak byłam na monitoringu to lekarz mówił że jest owulacja ale skąd to wiedział to nie wiem bo dla mnie ten obraz z USG to czarna magia 😜
Moze ci się przesunęło po prostu, w którym dniu byłaś na monitoringu? 😉

Hej Kobietki. Byłam dzisiaj na kontroli u mojej pani ginekolog, martwił mnie ten ostatni cykl który się wydłużył no i orientacyjnie jeszcze chciałam sprawdzić czy ma się na owulację no i pokazała mi na monitorze że w lewym jajniku jest kilka pęcherzyków (wspomniała coś o pcos) a w prawym jest jeden o wielkości 19mm, przewiduje owulację za około 2 dni, bynajmniej wszystko na to wskazuje.
Kazała przyjść w czwartek lub w sobotę, aby sprawdzić czy jajeczko się uwolniło. Testuje od 4 dni i faktycznie kreska robi się delikatnie ciemniejsza z dnia na dzień. Teraz tylko kontynuować działania i czekać 😁
Umie mi któraś coś powiedzieć o tym pcos? Czy możliwe że jest to tylko w jednym jajniku a nie w obu?

Witajcie dziewczyny. Od samego początku Was podczytuje jednak nie udzielałam się 😉 Dziś wykonałam test , nie wiem czy zacząć się cieszyć czy poczekać kilka dni i zrobić kolejny, żeby wyszły wyraźniejsze kreseczki 🥰
Okres spóźnia mi się od 4 dni, gdzie zawsze miałam regularnie co 28+/- 1dzien i dlatego skłoniło mnie to do wykonania testu 😉 Pozdrawiam Was wszystkie i życzę samych ll kreseczek 😊

Tak wygląda test chwilę po wykonaniu... Jest nadzieja??😊

Załączniki

• Screenshot_20210220-175749_Gallery.jpg
    Screenshot_20210220-175749_Gallery.jpg
    239,7 KB · Wyświetleń: 124
reklama
Do góry