reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

reklama
Córka podeszła do mnie i mówi że źle się czuje - temp 36,5. Więc sprawdziłam kontrolnie i sobie - 37. Mąż 36,4. A ja cały czas 37. Dziś 7dpo. Chyba zrobię wieczorem owulacyjny w nadziei że coś pokaże 🙈😅

Córka podeszła do mnie i mówi że źle się czuje - temp 36,5. Więc sprawdziłam kontrolnie i sobie - 37. Mąż 36,4. A ja cały czas 37. Dziś 7dpo. Chyba zrobię wieczorem owulacyjny w nadziei że coś pokaże 🙈😅
Jeśli chodzi o ciążę to nie radzę się sugerować testami owulacyjnymi... Ja tak zrobiłam w jednym cyklu... Nakręciłam się jak arab na kurs pilotażu że się udało a tu przyszła @. Także generalnie ostrzegam przed rozczarowaniem 🤦

Witam dziewczyny z rana w niedzielę. Brzuch boli, plamienie jest więc myślę że do jutra rana okres się rozkręci. Nawet jakoś mnie to nie martwi i ten ból brzucha nie przeszkadza bo to znak że nowy cykl się zaczyna. Tamten cykl był mega dziwny więc dobrze że już koniec.

reklama
Do góry