reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

W sumie racja. Te hormony mogą nieźle namieszać Nam. Kiedy masz teraz wizytę.? Bo Ja będę się zgłaszać do gina po kolejną receptę bądź jak test pozytyw nywykdzie. Od następnego cyklu mam 2 tabletki brać.

Niby nie ma ale wiesz to są stymulowane cykle i tak naprawdę to nie wiadomo, gdyby były normalne to się zgodzę. Jedziemy na tym samym wózku [emoji28] na następnej wizycie się zapytam, ale liczę na prezent na początku marca na rocznicę [emoji28][emoji173]

reklama
W sumie racja. Te hormony mogą nieźle namieszać Nam. Kiedy masz teraz wizytę.? Bo Ja będę się zgłaszać do gina po kolejną receptę bądź jak test pozytyw nywykdzie. Od następnego cyklu mam 2 tabletki brać.
Mam się zgłosić w następnym cyklu więc jeszcze trochę o ile się nie uda to wiesz będzie 2 cykl z clo😅 dzisiaj 17 dc 😅 i wlasnie mysle ze te hormony mieszają

Parę dni temu opisywałam wszystko tutaj. W 12dc 9lutego byłam u gina jestem po clo i był pęcherzyk 25mm(nie mówiło żadnych innych pęcherzykach). Dostałam zastrzyk na pęknięcie. W 18dc 15 lutego byłam znów u gina potwierdził, tego 25mm już nie ma, że pękł ale są jeszcze 3 inne. Czego kompletnie nie rozumiem. Nie mówił nic o ich wielkości. Kompletnie zgłupiałam. Bo według temperatury owu nie było po tym zastrzyku. Więc co się stało z tamtym pęcherzykiem skoro według gina była była z niego owulka a według temperatury nie było jej.
Czyli według gina owu była 9 lutego? Czy dobrze to rozumiem? No to i tak troche za wcześnie na testowanie. Jeszcze wszystko się może wydarzyć

Widzę, że daty popierdzieliłam[emoji2356][emoji2356]już kończę z tą interpretacją bo oszaleje [emoji12]tygodnie Mi się pomieszały
U gina byłam 2lutego nie 9lutego a potem 8 lutego a nie 15lutego. O i teraz wszystko powinno być jasne. Sorry za zamotanie [emoji16][emoji16][emoji16]już poprawiam Moją wypowiedź [emoji16][emoji12][emoji2356]
Czyli według gina owu była 9 lutego? Czy dobrze to rozumiem? No to i tak troche za wcześnie na testowanie. Jeszcze wszystko się może wydarzyć

Widzę, że daty popierdzieliłam[emoji2356][emoji2356]już kończę z tą interpretacją bo oszaleje [emoji12]tygodnie Mi się pomieszały
U gina byłam 2lutego nie 9lutego a potem 8 lutego a nie 15lutego. O i teraz wszystko powinno być jasne. Sorry za zamotanie [emoji16][emoji16][emoji16]już poprawiam Moją wypowiedź [emoji16][emoji12][emoji2356]
No faktycznie teraz się wszystko rozjaśniło [emoji23] a ja siedzę i się głowię żeby to rozgryźć[emoji38]

Gratulacje ❤️ ja czekam na swoją betę, dogadałam się z tą babką w laboratorium 😀 powiedziała, że przyśpieszy i wynik będzie jeszcze dzisiaj, a nie w poniedziałek. Także dobrze, że w końcu nie poszłam do innego lab.
No widzisz 🙂a ten pierwszy wynik masz już? 25 mam wizytę lekarz dołożył mi luteinę w sumie to mam już 3 razy duphoston i dwa razy luteina witaminy kwas i zastrzyki 😱trochę mnie to przeraza ale musi być dobrze 😍

Hej, ja dzisiaj bylam Zrobic bete, zeby zobaczyć jak urosla bo cos mnie martwi.. [emoji2374] 12.02 to byl mój 29 dzien cyklu wynosiła 48.3, dzis jest 36 dzien cyklu... Zobaczymy. [emoji1488]

reklama
Trzymam kciuki. Nie stresuj się na zapas. Ja też dziś powtórzyłam betę i czekam na wyniki. Trzeba być dobrej myśli [emoji8]
Hej, ja dzisiaj bylam Zrobic bete, zeby zobaczyć jak urosla bo cos mnie martwi.. [emoji2374] 12.02 to byl mój 29 dzien cyklu wynosiła 48.3, dzis jest 36 dzien cyklu... Zobaczymy. [emoji1488]

Do góry