Lily2389
Fanka BB :)
Mysle ze będziesz miała owulacjeOd wczoraj bolą mnie jeszcze plecy w dole
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mysle ze będziesz miała owulacjeOd wczoraj bolą mnie jeszcze plecy w dole
Mysle ze będziesz miała owulacje [emoji6]
Właśnie tak to jest z tymi stymulowanymi cyklami ja tak samo nie wiem czy można mieć w ogóle dwie owu? Z każdego pecherzyka? Niby owu byla we wtorek a śluz się trzyma, ale byl jeszcze jeden pęcherzyk. Rozumiem cie i pewnie będę się tak samo zastanawiać w terminie @Parę dni temu opisywałam wszystko tutaj. W 12dc 9lutego byłam u gina jestem po clo i był pęcherzyk 25mm(nie mówiło żadnych innych pęcherzykach). Dostałam zastrzyk na pęknięcie. W 18dc 15 lutego byłam znów u gina potwierdził, tego 25mm już nie ma, że pękł ale są jeszcze 3 inne. Czego kompletnie nie rozumiem. Nie mówił nic o ich wielkości. Kompletnie zgłupiałam. Bo według temperatury owu nie było po tym zastrzyku. Więc co się stało z tamtym pęcherzykiem skoro według gina była była z niego owulka a według temperatury nie było jej.
Ja zawsze wzoruje się na sluzie i ten twój wyglada jakbyś miała dni płodne, więc z chłopem używajcie cały weekend ❤Od wczoraj bolą mnie jeszcze plecy w dole
Właśnie tak to jest z tymi stymulowanymi cyklami [emoji2368] ja tak samo nie wiem czy można mieć w ogóle dwie owu? Z każdego pecherzyka? Niby owu byla we wtorek a śluz się trzyma, ale byl jeszcze jeden pęcherzyk. Rozumiem cie i pewnie będę się tak samo zastanawiać w terminie @ [emoji6]
Gratulacje ja czekam na swoją betę, dogadałam się z tą babką w laboratorium powiedziała, że przyśpieszy i wynik będzie jeszcze dzisiaj, a nie w poniedziałek. Także dobrze, że w końcu nie poszłam do innego lab.Dziewczyny moja betę 27.02 -155 29.02-361.10. Kalkulator pokazuję mi przyrost 137 %
Bliźniaki dwujajowe są właśnie z takich cykli w których uwalnianie są 2 jajeczka więc nie wprowadzam w błądPonoć nie ma takiej możliwości żeby były dwie owulacje. U Mnie akurat ten duży pęcherzyk był na prawym jajniku, a te 3 były na lewym. Gdyby ginekolog nie powiedział, że owulacja była to okay. No alesz kurna aż tak by się pomylił [emoji2356] nie wiem naprawdę. Szczerze to nawet nie wiem czy jest taka możliwość żeby pękł i się wchłonoł bo był nie wiem już za duży i przedojrzały. Albo gin stwierdził owu bo pęcherzyk był i znikł [emoji2356][emoji2368]
Ja wiem za dużo już kombinuje [emoji1787][emoji1787][emoji1787]chyba pójdę do jakiejś szkoły do uczyć się [emoji12][emoji12][emoji12]
Oj Kochana jak będziesz tak główkować jak Ja to współczuję [emoji6][emoji38][emoji38]
No właśnie kojarzę, że u Ciebie też sytuacja podobna jak do Mojej [emoji16][emoji16][emoji16]
Bliźniaki dwujajowe są właśnie z takich cykli w których uwalnianie są 2 jajeczka więc nie wprowadzam w błąd
Niby nie ma ale wiesz to są stymulowane cykle i tak naprawdę to nie wiadomo, gdyby były normalne to się zgodzę. Jedziemy na tym samym wózku na następnej wizycie się zapytam, ale liczę na prezent na początku marca na rocznicę ❤Ponoć nie ma takiej możliwości żeby były dwie owulacje. U Mnie akurat ten duży pęcherzyk był na prawym jajniku, a te 3 były na lewym. Gdyby ginekolog nie powiedział, że owulacja była to okay. No alesz kurna aż tak by się pomylił [emoji2356] nie wiem naprawdę. Szczerze to nawet nie wiem czy jest taka możliwość żeby pękł i się wchłonoł bo był nie wiem już za duży i przedojrzały. Albo gin stwierdził owu bo pęcherzyk był i znikł [emoji2356][emoji2368]
Ja wiem za dużo już kombinuje [emoji1787][emoji1787][emoji1787]chyba pójdę do jakiejś szkoły do uczyć się [emoji12][emoji12][emoji12]
Oj Kochana jak będziesz tak główkować jak Ja to współczuję [emoji6][emoji38][emoji38]
No właśnie kojarzę, że u Ciebie też sytuacja podobna jak do Mojej [emoji16][emoji16][emoji16]