reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

Robiłaś test 7dpo?[emoji848]
Hejka. U Mnie dzisiaj też biel na teście [emoji2368][emoji2368][emoji2368]
Ale sugerując się Moim wykresem to jestem dopiero kilka dni po owulacji więc jeszcze teoretycznie szansa jest[emoji6]
Tak jak miałam cały czas nastawienie na nie tak teraz mam delikatną nadzieję, że może zrobię niespodziankę w synka urodziny i pojawią się [emoji977] ma 25 lutego to według wykresu powinnam być jakieś 13/14 dpo. Wiadomo o ile nie dostanę wredoty do tego czasu [emoji16] narazie nie czuję kompletnie żeby miała przyjść [emoji16]

reklama
Kochana ja mam dzisiaj 28dc i w 12dc był pęcherzyk 25mm dostałam zastrzyk na pęknięcie. 18dc potwierdzenie, że pękł i, że są jeszcze 3 pęcherzyki [emoji2356][emoji2356][emoji2356]A według temperatury nie było owulacji[emoji2368][emoji2356]także nom popierdzielenie na maksa

Hejka. U Mnie dzisiaj też biel na teście [emoji2368][emoji2368][emoji2368]
Ale sugerując się Moim wykresem to jestem dopiero kilka dni po owulacji więc jeszcze teoretycznie szansa jest[emoji6]
Tak jak miałam cały czas nastawienie na nie tak teraz mam delikatną nadzieję, że może zrobię niespodziankę w synka urodziny i pojawią się [emoji977] ma 25 lutego to według wykresu powinnam być jakieś 13/14 dpo. Wiadomo o ile nie dostanę wredoty do tego czasu [emoji16] narazie nie czuję kompletnie żeby miała przyjść [emoji16]
Dlaczego testujesz tak wcześnie? Jakim cudem ma cokolwiek wyjść na teście skoro nawet jeszcze mogło nie dojść do zagnieżdżania?

Czyli owulacje miałaś 16 dni temu? Nic z tego nie rozumiem
Kochana ja mam dzisiaj 28dc i w 12dc był pęcherzyk 25mm dostałam zastrzyk na pęknięcie. 18dc potwierdzenie, że pękł i, że są jeszcze 3 pęcherzyki [emoji2356][emoji2356][emoji2356]A według temperatury nie było owulacji[emoji2368][emoji2356]także nom popierdzielenie na maksa

Według temperatury była w okolicach 12lutego czyli 22dc
Screenshot_20210219-101507_Period%20Tracker.jpeg

Według ginekologa i po monitoringu owulacja była z tego 25mm ale mimo wszystko były jeszcze 3jajeczka. Sama nie rozumiem co jest grane. Opisywałam tutaj całą sytuację już parę dni temu[emoji849]

Parę dni temu opisywałam wszystko tutaj. W 12dc 2lutego byłam u gina jestem po clo i był pęcherzyk 25mm(nie mówiło żadnych innych pęcherzykach). Dostałam zastrzyk na pęknięcie. W 18dc 8 lutego byłam znów u gina potwierdził, tego 25mm już nie ma, że pękł ale są jeszcze 3 inne. Czego kompletnie nie rozumiem. Nie mówił nic o ich wielkości. Kompletnie zgłupiałam. Bo według temperatury owu nie było po tym zastrzyku. Więc co się stało z tamtym pęcherzykiem skoro według gina była była z niego owulka a według temperatury nie było jej.
Czyli owulacje miałaś 16 dni temu? Nic z tego nie rozumiem

Dlaczego testujesz tak wcześnie? Jakim cudem ma cokolwiek wyjść na teście skoro nawet jeszcze mogło nie dojść do zagnieżdżania?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny,czytam wasze posty i dużo tu Was jest , więc może któraś miała tak i powie mi czego się spodziewać, 26 stycznia miałam poronienie biochemiczne, krwawienie trwało 6 dni, później już wszystko ok, 12.02 czyli plus minus wtedy gdy miałabym owulację przy cyklu 31 dni pojawiły się brązowe raz bardziej raz mniej obfite plamienia interwały do poniedziałku. Przez cały cykl czuje jajniki, byłam u ginekologa który powiedział 15 DC że owulacji jeszcze nie było, dziś i wczoraj zauważyłam że mam bardzo dużo śluzu takiego mlecznego który jest rzadki, lepki troszkę ciągnący. Co to może być? Dziś mam 25 DC. Temperatura wygląda tak.
Screenshot_2021-02-19-10-38-59-268_com.popularapp.periodcalendar.jpeg

reklama
Od wczoraj bolą mnie jeszcze plecy w dole
Dziewczyny,czytam wasze posty i dużo tu Was jest , więc może któraś miała tak i powie mi czego się spodziewać, 26 stycznia miałam poronienie biochemiczne, krwawienie trwało 6 dni, później już wszystko ok, 12.02 czyli plus minus wtedy gdy miałabym owulację przy cyklu 31 dni pojawiły się brązowe raz bardziej raz mniej obfite plamienia interwały do poniedziałku. Przez cały cykl czuje jajniki, byłam u ginekologa który powiedział 15 DC że owulacji jeszcze nie było, dziś i wczoraj zauważyłam że mam bardzo dużo śluzu takiego mlecznego który jest rzadki, lepki troszkę ciągnący. Co to może być? Dziś mam 25 DC. Temperatura wygląda tak.Zobacz załącznik 1239989

Do góry