A kiedy robiłaś test ostatnio? Bo już jesteś 16dpo to w sumie książkowo dopiero 2dni temu powinno coś na nim wyjść. Bo owy mogło być 21/22dniu cyklu bo jest do 36h po peaku, zagniezdzenie od 6 do nawet 12 dni. Zrób sikany nawet teraz nie z porannego. Jeśli to ciaza 16dpo powinno już coś wyjść.Chyba tak zrobie jutro przed praca podjade, a wynik do lekarza tez sie przyda
Nie mam testow juz, jutro pojde na bete Peak mialam w 20 dc. Moze przed beta okres sie przestraszy i nadejdzie
reklama
Lily2389
Fanka BB :)
Oby się przestraszyła, ja kiedyś byłam na becie odebrałam wyniki i godzinę po tym dostałam @Chyba tak zrobie jutro przed praca podjade, a wynik do lekarza tez sie przyda
Nie mam testow juz, jutro pojde na bete Peak mialam w 20 dc. Moze przed beta okres sie przestraszy i nadejdzie
Czarnakawa91
Tak zrobieA kiedy robiłaś test ostatnio? Bo już jesteś 16dpo to w sumie książkowo dopiero 2dni temu powinno coś na nim wyjść. Bo owy mogło być 21/22dniu cyklu bo jest do 36h po peaku, zagniezdzenie od 6 do nawet 12 dni. Zrób sikany nawet teraz nie z porannego. Jeśli to ciaza 16dpo powinno już coś wyjść.
hahahah wlasnie obawiam sie ze w moim przypadku tak moze bycOby się przestraszyła, ja kiedyś byłam na becie odebrałam wyniki i godzinę po tym dostałam @
No ja tam mam z testami, robię rano jest negatywny i 5min po @... i test zmarnowanyOby się przestraszyła, ja kiedyś byłam na becie odebrałam wyniki i godzinę po tym dostałam @
Koniecznie daj znać!Tak zrobie
hahahah wlasnie obawiam sie ze w moim przypadku tak moze byc
No coś w tym jest, też trafiłam na kilku takich gdzie na wizycie mialam cały czas takie odczucie że powinnam wogole przeprosić że przyszlam i mu więcej głowy nie zawracać.
Ja rozumiem że ciężka praca dużo pacjentów no ale decydują się na taka a nie inna muszą się liczyć z tym że ludzie będą coś od niech chcieć :d
U mnie endokrynolog też stwierdziła, że jest obrażona, bo na ginekologii endykronologicznej zmieniono mi dawkę Euthyroxu i ona mnie leczyć nie będzie, bo jak tak można. A rok się pierdzielila ze zmiana po jednej tabletce i uregulować nie mogła. Bym u niej 3 lata w takim tempie co najmniej chodziła, zanim bym do normy wróciła.
klaudioszek
Mam dokładnie taka sama sytuację jak Ty, mam dziś 39dc. Brzuch jak na okres przestał boleć juz kilka dni temu, testy negatywne [emoji87] na jednym dwa dni temu był malutki cien ale w tym dniu powinna być już gruba kreska... Idę dzis na betę aby potwierdzić brak ciąży. Nie mogę żyć w takim stresie@Migotka2021 @Czarnakawa91 @Lytomka @polax1 @MamaR @jagodk_a @Majsia co u was? [emoji6]
U mnie bez zmian czekam na okres, to moj pierwszy tak dlugi cykl- dzis 39 dc. Masakra. Jak za tydzien nie nedzie okresu to zapisuje sie do lekarza ale nic sie na niego nie zapowiada jestem zalamana
klaudioszek
A dodam jeszcze ze też umówiłam wizytę na przyszły czwartek u ginekologa żeby sprawdzil co się podziało bo u mnie pierwszy raz taka sytuacja, przewaznie cykle 27-31dni...
Czarnakawa91
Daj znac koniecznie Tezymam kciuki mocno Zdarzaly Ci sie juz takie wydluzone cykle ?Mam dokładnie taka sama sytuację jak Ty, mam dziś 39dc. Brzuch jak na okres przestał boleć juz kilka dni temu, testy negatywne [emoji87] na jednym dwa dni temu był malutki cien ale w tym dniu powinna być już gruba kreska... Idę dzis na betę aby potwierdzić brak ciąży. Nie mogę żyć w takim stresie
reklama
Czarnakawa91
Juz sobie odpowiedzialam na to pytanie dawaj znac jak bedziesz juz cos wiedziec Ja mam wizyte u gina na 1 marca a to bedzie juz 50 dc jak cosA dodam jeszcze ze też umówiłam wizytę na przyszły czwartek u ginekologa żeby sprawdzil co się podziało bo u mnie pierwszy raz taka sytuacja, przewaznie cykle 27-31dni...