Małasyrenka
Fanka BB :)
Już dziś o tym pisałyśmy we dwie ósmy zaczęłam.Który cykl za Wami?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już dziś o tym pisałyśmy we dwie ósmy zaczęłam.Który cykl za Wami?
Ja miałam 173. Nie powtarzałam, ale chyba planuje isc w piątek.Czyli by wychodzilo 10 dpo powtarzałaś swój przyrost bthcg? Bo też miałaś ładna betę w 26 dni cyklu jak kojarzę tak?
Niektórzy lekarze mam wrażenie że są z musu a nie z powołania. Też znam taką zołzę, chodziłam do niej kilka lat temu jak miałam problemy z anemia i poszłam raz i drugi po miesiącu z prośbą o skierowanie na badania żeby sprawdzić jak mój poziom żelaza no i dodałam że mama marudzi w domu i się martwi to ta franca na to, że to mama powinna iść do lekarza! Myślałam że jej tam oczy wydrapie!! Takich lekarzy to tylko na odstrzał.Stresujecie mnie tymi przyrostami
Ja miałam dzisiaj tele poradę bo chciałam skierowanie na powtórna bete a ta durna baba się mnie pyta :"a co pani właściwie chce badac? " Zgłupiałam i mówię że ciążę... A ta do mnie że już przecież Pani wie że jest w ciąży... I od słowa do słowa sie z nią pokłóciłam ale skierowanie dostałam
Niektórzy lekarze mam wrażenie że są z musu a nie z powołania.
Już dziś o tym pisałyśmy we dwie [emoji1] ósmy zaczęłam.
Nie przejmuj się, ja miałam cykl 51 dniowy wiec niestety tak czasem bywa, a do lekarza lepiej się zapisz bo zawsze możesz odwołać a tak to na pewno będziesz miała miejsce, mi jak sie tak spoznial to gin wymagał bety na potwierdzenie ze może wywoływać okres ale mój w końcu sam przyszedł@Migotka2021 @Czarnakawa91 @Lytomka @polax1 @MamaR @jagodk_a @Majsia co u was?
U mnie bez zmian czekam na okres, to moj pierwszy tak dlugi cykl- dzis 39 dc. Masakra. Jak za tydzien nie nedzie okresu to zapisuje sie do lekarza ale nic sie na niego nie zapowiada jestem zalamana