reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

Chyba tak zrobie jutro przed praca podjade, a wynik do lekarza tez sie przyda 😬

Nie mam testow juz, jutro pojde na bete 😀Peak mialam w 20 dc. Moze przed beta okres sie przestraszy i nadejdzie :D
A kiedy robiłaś test ostatnio? Bo już jesteś 16dpo to w sumie książkowo dopiero 2dni temu powinno coś na nim wyjść. Bo owy mogło być 21/22dniu cyklu bo jest do 36h po peaku, zagniezdzenie od 6 do nawet 12 dni. Zrób sikany nawet teraz nie z porannego. Jeśli to ciaza 16dpo powinno już coś wyjść.

reklama
A kiedy robiłaś test ostatnio? Bo już jesteś 16dpo to w sumie książkowo dopiero 2dni temu powinno coś na nim wyjść. Bo owy mogło być 21/22dniu cyklu bo jest do 36h po peaku, zagniezdzenie od 6 do nawet 12 dni. Zrób sikany nawet teraz nie z porannego. Jeśli to ciaza 16dpo powinno już coś wyjść.
Tak zrobie :)
Oby się przestraszyła, ja kiedyś byłam na becie odebrałam wyniki i godzinę po tym dostałam @ 😅
hahahah wlasnie obawiam sie ze w moim przypadku tak moze byc 😂

No coś w tym jest, też trafiłam na kilku takich gdzie na wizycie mialam cały czas takie odczucie że powinnam wogole przeprosić że przyszlam i mu więcej głowy nie zawracać.
Ja rozumiem że ciężka praca dużo pacjentów no ale decydują się na taka a nie inna muszą się liczyć z tym że ludzie będą coś od niech chcieć :d

U mnie endokrynolog też stwierdziła, że jest obrażona, bo na ginekologii endykronologicznej zmieniono mi dawkę Euthyroxu i ona mnie leczyć nie będzie, bo jak tak można. A rok się pierdzielila ze zmiana po jednej tabletce i uregulować nie mogła. Bym u niej 3 lata w takim tempie co najmniej chodziła, zanim bym do normy wróciła.

@Migotka2021 @Czarnakawa91 @Lytomka @polax1 @MamaR @jagodk_a @Majsia co u was? [emoji6]
U mnie bez zmian czekam na okres, to moj pierwszy tak dlugi cykl- dzis 39 dc. Masakra. Jak za tydzien nie nedzie okresu to zapisuje sie do lekarza :( ale nic sie na niego nie zapowiada :( jestem zalamana
Mam dokładnie taka sama sytuację jak Ty, mam dziś 39dc. Brzuch jak na okres przestał boleć juz kilka dni temu, testy negatywne [emoji87] na jednym dwa dni temu był malutki cien ale w tym dniu powinna być już gruba kreska... Idę dzis na betę aby potwierdzić brak ciąży. Nie mogę żyć w takim stresie :D

A dodam jeszcze ze też umówiłam wizytę na przyszły czwartek u ginekologa żeby sprawdzil co się podziało bo u mnie pierwszy raz taka sytuacja, przewaznie cykle 27-31dni...

Mam dokładnie taka sama sytuację jak Ty, mam dziś 39dc. Brzuch jak na okres przestał boleć juz kilka dni temu, testy negatywne [emoji87] na jednym dwa dni temu był malutki cien ale w tym dniu powinna być już gruba kreska... Idę dzis na betę aby potwierdzić brak ciąży. Nie mogę żyć w takim stresie :D
Daj znac koniecznie ❤️ Tezymam kciuki mocno 💪🏻 Zdarzaly Ci sie juz takie wydluzone cykle ?

reklama
A dodam jeszcze ze też umówiłam wizytę na przyszły czwartek u ginekologa żeby sprawdzil co się podziało bo u mnie pierwszy raz taka sytuacja, przewaznie cykle 27-31dni...
Juz sobie odpowiedzialam na to pytanie :) dawaj znac jak bedziesz juz cos wiedziec ❤️ Ja mam wizyte u gina na 1 marca a to bedzie juz 50 dc jak cos 😱😱

Do góry