Mama_malarka
Fanka BB :)
Nie mam pojęcia...Ojej to bardzo długi cykl a ile dni od owulacji?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam pojęcia...Ojej to bardzo długi cykl a ile dni od owulacji?
Alkohol jak alkohol, trochę kręciło w nosie. Ale zawartością nocnika mojej pociechy mogłam się zaciągać bez końca, bo nie czułam nic! Kawa i inne potrawy były jak z tektury dla mnie. Czułam smaki ale tylko tyle że coś było słone, albo słodkie. Na szczęście szybko mi wróciło bardzo lekko przeszłam covid, a teraz się zaszczepiłam, to mam nadzieję mam spokój na jakiś czas.Tak jak zawsze mnie odrzuca od alkoholu, to jak powąchałam w domu rum tak totalnie nic nie czułam.
Powtórz test za dwa dni albo betę zrób będziesz, miała pewnośćNie mam pojęcia...
Haha, to na tyle dobre z tego braku węchu smak na szczęście mamy chociaż tyle z tego dziekujemyAlkohol jak alkohol, trochę kręciło w nosie. Ale zawartością nocnika mojej pociechy mogłam się zaciągać bez końca, bo nie czułam nic! Kawa i inne potrawy były jak z tektury dla mnie. Czułam smaki ale tylko tyle że coś było słone, albo słodkie. Na szczęście szybko mi wróciło bardzo lekko przeszłam covid, a teraz się zaszczepiłam, to mam nadzieję mam spokój na jakiś czas.
Zdrówka!
No to gratulacjeDostałam wyniki z bety - 43
15cs ogólnie, ale pierwszy stymulowany
GratulacjeDostałam wyniki z bety - 43
15cs ogólnie, ale pierwszy stymulowany
Cos przebija, wpisałam cie na testowanko jutro ❤Nie mam pojęcia...