reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

reklama
Dziewczyny może któraś spojrzeć na Mój wykres??? Pierwszy raz mam takie anomalie [emoji849] w dodatku 3 razy w tym cyklu widziałam u siebie śluz płodny [emoji2356]
Nie wiem Mój organizm płata Mi dosłownie figle[emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356] nie zwracajcie uwagi na te dni płodne bo to aplikacja sama z siebie wyliczyła]Zobacz załącznik 1239284
Zapomniałam dodać, że jestem po stymulacji i mam potwierdzoną owulacje. 2 lutego byłam u gina było jajeczko 25mm dostałam zastrzyk. 8lutego potwierdzone, że pękło. Fakt były jeszcze 3 jajeczka(gin nie sprawdzał ich wielkości tylko mówi, że są jeszcze 3), ale przecież nie można mieć dwa razy owulacji[emoji849][emoji2356]

Zdjęcie się nie wgrało wcześniej
Screenshot_20210217-104956_Period%20Tracker.jpeg

U Nas jest inna sytuacja bo męża plemniki są słabe i jest ich mało. Androlog zalecił częstszy sex żeby co po rusz tworzyły się nowe plemniki. Badania wykazują znaczną poprawę nasienia przy częstszych stosunkach [emoji6][emoji6][emoji6]
Mi ginekolog powiedziała, że przy staraniach co dwa dni, nie częściej [emoji4]

reklama
Szczerze odkąd śpi u siebie w pokoju jest o niebo lepiej niż jak miał Swoje łóżko u Nas w sypialni czy też spał po prostu w Naszym łóżku. No i uwielbia czytanie przed spaniem.
Od takiego przybytku głowa nie boli. [emoji16] Dobrze wróży. [emoji3]

AnetaManiak jak Ty to robisz, że Ci dziecko ładnie usypia na czas seksu ? [emoji3] Moje się ożywiają w tym czasie. [emoji1751]

Do góry