reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

Też tak miałam decyzję podjęłam bardzo szybko i każdego miesiąca było rozczarowanie i z każdym miesiącem coraz gorzej znoszę niepowodzenie w staraniach 😥
Przykro mi Kochana. Życzę Ci dużo siły.
Ja póki co testów się doczekać nie mogę. A jak wychodzi biel to pod światło patrzę 😂 ale większego smutku nie odczuwam. Tylko nadzieja ze niebawem się uda.

reklama
Przykro mi Kochana. Życzę Ci dużo siły.
Ja póki co testów się doczekać nie mogę. A jak wychodzi biel to pod światło patrzę 😂 ale większego smutku nie odczuwam. Tylko nadzieja ze niebawem się uda.
Też odliczam dni do testowania, najgorsze jest to,że trzeba aż tyle czekać po owulacji na testowanie 😃 idzie zwariowac

Oj idzie żebyście wiedziały. Ja nawet szukałam testów ciążowych w internecie o czółasci 5 jedn/ml ale takich nie ma. Pytałam w aptece i też nic 😔
U mnie jeszcze 9 dni do testowania. Nie mam zielonego pojęcia jak wytrzymam bez zrobienia testu.. chciałabym,żeby się udało ale bądźmy realistami to 1 cs;)

Żyje jeszcze nadzieją że @nie przyjdzie 🙂 macie jakieś objawy? Bo mnie nawet piersi nie bolą tylko od kilku dni łapie mnie przeziębienie i mdli mnie

Żyje jeszcze nadzieją że @nie przyjdzie 🙂 macie jakieś objawy? Bo mnie nawet piersi nie bolą tylko od kilku dni łapie mnie przeziębienie i mdli mnie
Objawy,które równie dobrze mogą być na okres, u mnie wg kalendarza owulacja 31.01 ale nie jestem w 100% pewna. Kochalismy się 26.01,28.01 i 31.01. Wtedy miałam dni płodne, co stwierdzam jedynie po wyglądzie śluzu,szyjki,bólu jajników i libido:D (Nie byłam na monitoringu). Jak na razie u mnie szyjka jest wysoko,twarda i zamknięta, mam mleczny śluz, piersi mnie pobolewają , czuje mrowienie,ale to typowo pod @ można też podpiąć:D także czekam,zwłaszcza,że jeszcze 9 dni 🤣

reklama
Cześć dziewczyny tydzień temu robiła test na owulację i wyszedł pozytywny. Dzisiaj zrobiłam test ciążowy, bo już nie mogłam wytrzymać i pod światło tylko w telefonie wyszła II kreska. Słabo tutaj widać czy myślicie, dziewczyny że to ciąża?
test.jpg

Do góry