Wpisz mnie proszę na 10.02
Chociaż mam wrażenie, ze się nie udało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wpisz mnie proszę na 10.02
Jeszcze nie wiadomoChociaż mam wrażenie, ze się nie udało
Testow nie mam, mój chłop ma jakieś ciężkie dni, mówię mu ze może bym kupiłam testy a on po co przecież masz wizytę za dwa tygodnie [emoji57] no chyba myśli ze za wcześnie i ogólnie non stop siedzi w telefonie i nie zwraca na mnie zbytnio uwagi, wiec popadam trochę w depreche, tak poza tym boli mnie brzuch, jest mi nie dobrze i robi mi się słabo [emoji852] jędza chyba tuz za rogiem
Dziękuję, ciesze się ze Ci się udało, piekny początek Lutego [emoji173]
Jeszcze nie wiadomo
Z jednej strony spoko bo przynajmniej ktoś sprowadza mnie na ziemię ze za wcześnie ale trudno, zobaczymy co będzie w środę może na proga skocze albo właśnie sama po testJa tam się Swojego nie pytam czy kupić idę i kupuję albo zamawiam[emoji16][emoji1][emoji2]
Zresztą Mój to by pewnie sam leciał po te testu[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Na drugie dziecko też się zdecydowałam trochę pod jego wpływem. Ale już tak się nakręciłam, że musi być drugie[emoji4]
A tak w ogóle to marzy Mi się trójka [emoji3059]
Trzymam kciuki ❤No pewnie, według aplikacji i testu owu owulacja była 25.01 stosunek 23, 25 wiec może tym razem się uda
Z jednej strony spoko bo przynajmniej ktoś sprowadza mnie na ziemię ze za wcześnie ale trudno, zobaczymy co będzie w środę może na proga skocze albo właśnie sama po test
Jejku, gratuluję! Rośnijcie zdrowo <3Dziewczyny, nie wytrzymałam [emoji28]
Rano zrobiłam test pinka kasetowy i wyszła bardzo, bardzo blada kreska, potem z drugiego moczu zrobiłam strumieniowy pinka i tam już wyszły sensowniejsze krechy [emoji2960][emoji2960]
W południe byłam z młodym na spacerze i stwierdziłam, ze pójdę na betę bo i tak mam po drodze [emoji85] i teraz to chyba faktycznie jest coś na rzeczy [emoji28]
Nawet nie wiesz jak bardzo, to już 6cs i okropnie się dłuży bo dziś 50 dc, masakra ❤Ale pewnie chciała byś już coś wiedzieć?
Nawet nie wiesz jak bardzo, to już 6cs i okropnie się dłuży bo dziś 50 dc, masakra [emoji57][emoji173]