reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

reklama
Dziewczyny ja mam dziś załamke😭W firmie gdzie pracuje szykują się zwolnienia😭Szczegółów nie znam ale stres już się zaczyna. W zasadzie jestem w kropce, starać się dalej czy może przeczekać. I w takich momentach żałuje ze dopiero niedawno zdecydowałam się na kolejne dziecko. Wiadomo nigdy nie ma dobrego momentu ale teraz to już w ogóle. Sorki musiałam się wygadać. Za testujące i badające trzymam mocno kciuki 😃😃
Rozumiem Cię, kilka miesięcy temy był zwolnienia u mojego męża w pracy, i też był to dni trochę wyjęte z życia... nie myśl źle na zapas i nie stresuj się, bo jeszcze coś Ci się poprzestawia ;) bądź dobrej myśli!

Dziewczyny ja mam dziś załamke😭W firmie gdzie pracuje szykują się zwolnienia😭Szczegółów nie znam ale stres już się zaczyna. W zasadzie jestem w kropce, starać się dalej czy może przeczekać. I w takich momentach żałuje ze dopiero niedawno zdecydowałam się na kolejne dziecko. Wiadomo nigdy nie ma dobrego momentu ale teraz to już w ogóle. Sorki musiałam się wygadać. Za testujące i badające trzymam mocno kciuki 😃😃
A wiesz czy zwolnienia dosięgną Ciebie? Trzymaj się dobrej myśli, pracuj jak gdyby nigdy nic. Co do starań nie doradcze. Podejrzewam że gdybym ja była w takiej sytuacji to bym zawiesiła starania.

Ja się wypowiem ze Swojego punktu widzenia. O pierwsze dziecko staraliśmy się 8lat. Teraz staramy się o drugie. Siedzę w domu od listopada mam kurzarbeit(mieszkam w Niemczech)dostaje mniej kasy, ale nie mam zamiaru rezygnować bo nie wiadomo czy i w ogóle Nam się uda, a nie chce potem pluć sobie w twarz, że to odłożyliśmy. Wolę żyć skromniej, a mieć to drugie maleństwo [emoji4]
Dziewczyny ja mam dziś załamke[emoji24]W firmie gdzie pracuje szykują się zwolnienia[emoji24]Szczegółów nie znam ale stres już się zaczyna. W zasadzie jestem w kropce, starać się dalej czy może przeczekać. I w takich momentach żałuje ze dopiero niedawno zdecydowałam się na kolejne dziecko. Wiadomo nigdy nie ma dobrego momentu ale teraz to już w ogóle. Sorki musiałam się wygadać. Za testujące i badające trzymam mocno kciuki [emoji2][emoji2]

Bosze dziewczyny dostaje bzika, boli mnie jeden sutek, najśmieszniejsze ze jeden, brzuch troszkę boli ale jest mi nie dobrze, zeżarłam duży kawałek wuzetki i obawiam się że to przez to 😥 a najgorsze ze to moja ulubiona wuzetka a tak mi nie smakowała 😭

Hej, u mnie też załamka... :/ ile dziewczyny staracie się o kropka? U mnie DOPIERO 4 cs, a ja czuję się psychicznie przeżuta. Jak sobie z tym radzicie? Jak odrywacie się od myślenia o dziecku?

reklama
Eh znam takie bzikowanie niestety. Ale Ja życzę Tobie z całego serca żeby to były jednak objawy na [emoji977]
Bosze dziewczyny dostaje bzika, boli mnie jeden sutek, najśmieszniejsze ze jeden, brzuch troszkę boli ale jest mi nie dobrze, zeżarłam duży kawałek wuzetki i obawiam się że to przez to [emoji26] a najgorsze ze to moja ulubiona wuzetka a tak mi nie smakowała [emoji24]

Do góry