reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

reklama
Ja dzisiaj pracuje wyjątkowo z biura i dojechanie do niego to było prawdziwe wyzwanie :) bialo, ślisko i kontrola trakcji na każdym zakręcie się uruchamiała

Jak u was?
Ja dzisiaj też mam poranną zmianę, ale mam bardzo blisko do pracy więc warunki na drodze mnie nie dotyczą :D za to jestem tak zmarznięta,że szok. Mam włączone ogrzewanie,A rozgrzać się nie mogę.

Dlatego ciesze się ze siedze w domu na zdalnym 😅 najgorzej bo potem musze wyjsc z domu do gina jechać 😅

Ja tak jechałam w poniedziałek na monitoring, jak się wreszcie zdecydowałam. 4 km zrobiłam w ponad 2 h. Wszystko nieodśnieżone, wypadki na drodze, jakieś kontrolę, komunikacja stanęła. Dobrze, że chociaż miałam na sobie 3 pary spodni i 5 swetrów plus gruba kurtka. No i maska na twarzy przydała się szczególnie, zwłaszcza że moja trzyma ciepło. 😀

Ja dzisiaj pracuje wyjątkowo z biura i dojechanie do niego to było prawdziwe wyzwanie :) bialo, ślisko i kontrola trakcji na każdym zakręcie się uruchamiała

Jak u was?
Miłego Dnia [emoji2956][emoji3060] i smacznych pączusiów[emoji507]
Ja nie miałam w ogóle pracy zdalnej od początku pandemii [emoji33] więc codziennie muszę się dostać 3km piechotą przez zaspy, bo w moim mieście chyba nie znają słowa : pług [emoji81]

Ja tak jechałam w poniedziałek na monitoring, jak się wreszcie zdecydowałam. 4 km zrobiłam w ponad 2 h. Wszystko nieodśnieżone, wypadki na drodze, jakieś kontrolę, komunikacja stanęła. Dobrze, że chociaż miałam na sobie 3 pary spodni i 5 swetrów plus gruba kurtka. No i maska na twarzy przydała się szczególnie, zwłaszcza że moja trzyma ciepło. 😀
Weź nie strasz bo mam 23 km do pokonania 😅😅 to ja chyba pojadę dużo wcześniej 😅

Miłego Dnia [emoji2956][emoji3060] i smacznych pączusiów[emoji507]
Ja nie miałam w ogóle pracy zdalnej od początku pandemii [emoji33] więc codziennie muszę się dostać 3km piechotą przez zaspy, bo w moim mieście chyba nie znają słowa : pług [emoji81]
Ja też nie pracowałam zdalnie ani razu. Mojego zawodu nie da się wykonywać sprzed komputera 😔 ale zazdroszczę tego wszystkim móc sobie pracować w piżamce 😋

reklama
Do góry