Cześć dziewczyny ile paczkow już zjedzonych??jako ze nadal nie mam okresu, zrobiłam rano kolejny test i coś tam Jest widzę ⏸. Ta druga blada ale ewidentne jest. W poniedziałek przy 1 teście nic nie było. Także czekam jeszcze kilka dni i powtórzę. Bety nie mam jak zrobić. Nosi mnie od rana
reklama
AnetaManiak
Fanka BB :)
Zdjęcie poprosimy[emoji16][emoji120]
Cześć dziewczyny ile paczkow już zjedzonych??[emoji1787]jako ze nadal nie mam okresu, zrobiłam rano kolejny test i coś tam Jest [emoji85]widzę [emoji977]. Ta druga blada ale ewidentne jest. W poniedziałek przy 1 teście nic nie było. Także czekam jeszcze kilka dni i powtórzę. Bety nie mam jak zrobić. Nosi mnie od rana [emoji23][emoji23]
Mam nadzieje ze się uda wstawićZdjęcie poprosimy[emoji16][emoji120]
Załączniki
AnetaManiak
Faktycznie widać [emoji4]
Życzę żeby to było właśnie to!!!
Życzę żeby to było właśnie to!!!
Mam nadzieje ze się uda wstawić[emoji3526]
klaudioszek
Ja robiłam testy w 26 i 28dc, negatywne ale nadal nie mam miesiączki a dzis juz 32dc (cykl średnio 27-31dni). Myślicie że dziś już powinno coś wykazać czy czekać jeszcze?
Lytomka
Koniecznie zdjęcie. Który DC i dpo?Cześć dziewczyny ile paczkow już zjedzonych??jako ze nadal nie mam okresu, zrobiłam rano kolejny test i coś tam Jest widzę ⏸. Ta druga blada ale ewidentne jest. W poniedziałek przy 1 teście nic nie było. Także czekam jeszcze kilka dni i powtórzę. Bety nie mam jak zrobić. Nosi mnie od rana
MyszkaMiki30
Ja widzę coś [emoji2956]Mam nadzieje ze się uda wstawić[emoji3526]
Dziś 31 dc a od owulacji nie wiem, nie monitoruje. Bóle na owu miałam w poniedziałek czyli 14dc i w piątek 18dc mnie bolał jajnik cały dzień. Podejrzewam ze owu się przesunęła. Dziś 4 dzień spóźnienia a kreda ledwo widocznaKoniecznie zdjęcie. Który DC i dpo?
Lytomka
Jeśli faktycznie owu była w 18dc to teraz jesteś 13dpo, więc kreska jak najbardziej może być słabo widocznaDziś 31 dc a od owulacji nie wiem, nie monitoruje. Bóle na owu miałam w poniedziałek czyli 14dc i w piątek 18dc mnie bolał jajnik cały dzień. Podejrzewam ze owu się przesunęła. Dziś 4 dzień spóźnienia a kreda ledwo widoczna
reklama
klaudioszek
Aaa, dodam jeszcze ze pierwszy test pokazał druga kreskę ale dopiero po czasie, więc uznaję go za nieważny..