reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

Hej nie wiem czy dobrze trafiłam, dziś dopadła mnie @ chociaż spóźniała mi się 4 dni i już miałam nadzieję...

reklama
Od 4 lat mega regularne cykle co 28dni. Odkąd zaczęliśmy się starać coś się zaczęło chrzanić, miała tak któraś? 😏

Od 4 lat mega regularne cykle co 28dni. Odkąd zaczęliśmy się starać coś się zaczęło chrzanić, miała tak któraś? 😏
Ja miałam podobnie, od początku starań rok temu. Jeden cykl 21 dni, kolejny 30, ale ostatecznie okazało się, że miałam polipa w trzonie macicy i po prostu zbiegło się to w czasie. Po usunięciu polipa w sierpniu, starania rozpoczęte w październiku i już takich problemów nie miałam, cykle uregulowały się do 24-26 dni.

Ja miałam podobnie, od początku starań rok temu. Jeden cykl 21 dni, kolejny 30, ale ostatecznie okazało się, że miałam polipa w trzonie macicy i po prostu zbiegło się to w czasie. Po usunięciu polipa w sierpniu, starania rozpoczęte w październiku i już takich problemów nie miałam, cykle uregulowały się do 24-26 dni.
Aaa i zapomniałam jeszcze dodać, że mój ginekolog też jest zdania, że jak się zaczyna starania to i cykl się zmienia jak na złość. Cierpliwości 🙂

Test z dzisiaj :)
Miałam jednorazowe plamienie w niedzielę (24dc) i ogólnie czułam się inaczej niż przed okresem. Niby różnice delikatne w samopoczuciu, ale z pewnością inne niż wcześniej. Aż nie mogę się doczekać pierwszej wizyty 🙂 wtedy dopiero będę skakać z radości 😉

Gratuluję i życzę spokojnej, zdrowej ciąży. 😀👍

A jeśli byłam na kontroli nie dalej niż 1,5 miesiąca temu bo pod koniec października miałam wymrażaną nadżerkę i pani doktor stwierdziła że już wszystko okej, ładnie się zagoiło to w tak krótkim czasie mogłoby się coś takiego zrodzić? 😔

reklama
Do góry