reklama
Trzymam kciukiGratulacje
Może jak się napatrzę na test to się zarazę
Ja miałam podobnie, od początku starań rok temu. Jeden cykl 21 dni, kolejny 30, ale ostatecznie okazało się, że miałam polipa w trzonie macicy i po prostu zbiegło się to w czasie. Po usunięciu polipa w sierpniu, starania rozpoczęte w październiku i już takich problemów nie miałam, cykle uregulowały się do 24-26 dni.Od 4 lat mega regularne cykle co 28dni. Odkąd zaczęliśmy się starać coś się zaczęło chrzanić, miała tak któraś?
Aaa i zapomniałam jeszcze dodać, że mój ginekolog też jest zdania, że jak się zaczyna starania to i cykl się zmienia jak na złość. CierpliwościJa miałam podobnie, od początku starań rok temu. Jeden cykl 21 dni, kolejny 30, ale ostatecznie okazało się, że miałam polipa w trzonie macicy i po prostu zbiegło się to w czasie. Po usunięciu polipa w sierpniu, starania rozpoczęte w październiku i już takich problemów nie miałam, cykle uregulowały się do 24-26 dni.
Test z dzisiaj
Miałam jednorazowe plamienie w niedzielę (24dc) i ogólnie czułam się inaczej niż przed okresem. Niby różnice delikatne w samopoczuciu, ale z pewnością inne niż wcześniej. Aż nie mogę się doczekać pierwszej wizyty wtedy dopiero będę skakać z radości
Gratuluję i życzę spokojnej, zdrowej ciąży.
Od 4 lat mega regularne cykle co 28dni. Odkąd zaczęliśmy się starać coś się zaczęło chrzanić, miała tak któraś?
Ja. Cały cykl mi zwariował.
DoMa29
Fanka BB :)
A jeśli byłam na kontroli nie dalej niż 1,5 miesiąca temu bo pod koniec października miałam wymrażaną nadżerkę i pani doktor stwierdziła że już wszystko okej, ładnie się zagoiło to w tak krótkim czasie mogłoby się coś takiego zrodzić?Ja miałam podobnie, od początku starań rok temu. Jeden cykl 21 dni, kolejny 30, ale ostatecznie okazało się, że miałam polipa w trzonie macicy i po prostu zbiegło się to w czasie. Po usunięciu polipa w sierpniu, starania rozpoczęte w październiku i już takich problemów nie miałam, cykle uregulowały się do 24-26 dni.
DoMa29
Fanka BB :)
I później ogarnij cokolwiek...Ja. Cały cykl mi zwariował.
reklama