reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

Dziekuję dziewczyny za wszystkie słowa wsparcia. Póki co ciąglę placzę, nie ubrałam się, nie umyłam, nic nie jadłam. I umówiłam się do lekarza bo nawet nie jestem w stanie pracować...
Trzymam za Was wszystkie kciuki.
Też trzymam kciuki za Ciebie i za Was dziewczyny. Widać, że ta informacja strasznie Cię podłamała, co jest normalne, ale nie daj się do końca, jest szansa, w dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe, więc nie ma sytuacji bez wyjścia. ❤

reklama
Czytanie Was robi się dla mnie powoli uzależniające :d
Ja się coraz bardziej nakrecam czekając na testowanie. Troche inaczej się czuję niż zwykle, dostałam delikatnego kataru i jestem jakas taka rozbita - ale bez gorączki, kaszlu i reszty stanadarodywch objawów przeziebienia. Więc mi lata po głowie taka myśl że może mój organizm osłabiony bo się na lokatora przygotowuje? ;) do tego coś mnie w brzuchu spina od czasu do czasu. No ale taka sama szansa na to że mam już paranoje :d

Ja się coraz bardziej nakrecam czekając na testowanie. Troche inaczej się czuję niż zwykle, dostałam delikatnego kataru i jestem jakas taka rozbita - ale bez gorączki, kaszlu i reszty stanadarodywch objawów przeziebienia. Więc mi lata po głowie taka myśl że może mój organizm osłabiony bo się na lokatora przygotowuje? ;) do tego coś mnie w brzuchu spina od czasu do czasu. No ale taka sama szansa na to że mam już paranoje :d
A który masz dzień cyklu i ile dni po owu? To mogą być objawy nadchodzącej 🐵 albo ⏸, więc na dwoje babka wróżyła 😅

Ja też dostaje paranoi. Jestem 11dpo (26dc) w poprzednich miesiącach o tej porze już plamiłam na okres. A tym czasem mnóstwo białego śluzu, aż czuję jak wypływa. I temperatura 37,40 😱

A który masz dzień cyklu i ile dni po owu? To mogą być objawy nadchodzącej 🐵 albo ⏸, więc na dwoje babka wróżyła 😅

Dopiero 17dc monitorowanego, zastrzyk na pekniecie dostałam w czwartek o 16 więc owulacja pewnie była między czwartkiem a sobotą :) więc trochę za wcześnie na takie objawy na logikę

Moja ginekolog powiedziała że samobadanie szyjki to trochę przypadek. Często jej wysokość zależy od wypełnienia jelit i pęcherza🙈 moja szyjka jest ciągle inną więc dla mnie osobiście to żaden wyznacznik🤔

U mnie zawsze z grubsza działała ok, a w tym cyklu za szybko się zmieniła i opuścić się nie chce. Ale to w ogóle jakiś szalony cykl. 😁

reklama
Cześć dziewczyny. Ja bym chciała się z Wami pożegnać. Znikam z tego forum, nie ma sensu dla mnie testować co miesiąc, jak szansa na ciążę jest nikła. Nie wiem jak pogodze się z tym wszystkim, nie wyobrażam sobie inseminacji, in vitro. Myślałam, ze mnie to nie będzie dotyczyć...
Trzymajcie się. Trzymam kciuki za Wasze kreski.

Do góry