reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

Dziekuję dziewczyny za wszystkie słowa wsparcia. Póki co ciąglę placzę, nie ubrałam się, nie umyłam, nic nie jadłam. I umówiłam się do lekarza bo nawet nie jestem w stanie pracować...
Trzymam za Was wszystkie kciuki.
Też trzymam kciuki za Ciebie i za Was dziewczyny. Widać, że ta informacja strasznie Cię podłamała, co jest normalne, ale nie daj się do końca, jest szansa, w dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe, więc nie ma sytuacji bez wyjścia. ❤

reklama
Czytanie Was robi się dla mnie powoli uzależniające :d
Ja się coraz bardziej nakrecam czekając na testowanie. Troche inaczej się czuję niż zwykle, dostałam delikatnego kataru i jestem jakas taka rozbita - ale bez gorączki, kaszlu i reszty stanadarodywch objawów przeziebienia. Więc mi lata po głowie taka myśl że może mój organizm osłabiony bo się na lokatora przygotowuje? ;) do tego coś mnie w brzuchu spina od czasu do czasu. No ale taka sama szansa na to że mam już paranoje :d

Ja się coraz bardziej nakrecam czekając na testowanie. Troche inaczej się czuję niż zwykle, dostałam delikatnego kataru i jestem jakas taka rozbita - ale bez gorączki, kaszlu i reszty stanadarodywch objawów przeziebienia. Więc mi lata po głowie taka myśl że może mój organizm osłabiony bo się na lokatora przygotowuje? ;) do tego coś mnie w brzuchu spina od czasu do czasu. No ale taka sama szansa na to że mam już paranoje :d
A który masz dzień cyklu i ile dni po owu? To mogą być objawy nadchodzącej 🐵 albo ⏸, więc na dwoje babka wróżyła 😅

Ja też dostaje paranoi. Jestem 11dpo (26dc) w poprzednich miesiącach o tej porze już plamiłam na okres. A tym czasem mnóstwo białego śluzu, aż czuję jak wypływa. I temperatura 37,40 😱

A który masz dzień cyklu i ile dni po owu? To mogą być objawy nadchodzącej 🐵 albo ⏸, więc na dwoje babka wróżyła 😅

Dopiero 17dc monitorowanego, zastrzyk na pekniecie dostałam w czwartek o 16 więc owulacja pewnie była między czwartkiem a sobotą :) więc trochę za wcześnie na takie objawy na logikę

Moja ginekolog powiedziała że samobadanie szyjki to trochę przypadek. Często jej wysokość zależy od wypełnienia jelit i pęcherza🙈 moja szyjka jest ciągle inną więc dla mnie osobiście to żaden wyznacznik🤔

U mnie zawsze z grubsza działała ok, a w tym cyklu za szybko się zmieniła i opuścić się nie chce. Ale to w ogóle jakiś szalony cykl. 😁

reklama
Cześć dziewczyny. Ja bym chciała się z Wami pożegnać. Znikam z tego forum, nie ma sensu dla mnie testować co miesiąc, jak szansa na ciążę jest nikła. Nie wiem jak pogodze się z tym wszystkim, nie wyobrażam sobie inseminacji, in vitro. Myślałam, ze mnie to nie będzie dotyczyć...
Trzymajcie się. Trzymam kciuki za Wasze kreski.

Do góry