reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

reklama
Dziewczyny, ja już wiem ze nie zatestuje dostałam @ 5 dni przed terminem- jestem załamana :(

Rozumiem Cię, bo sama czekam aż moja się rozkręci [emoji3064] Nie możemy się poddawać, następny cykl przed nami [emoji173]
Nastepny cykl przed wami, nowe możliwości. To i tak macie regularnie, wszystko ładnie a ja ostatnio okres miałam 14 grudnia to tu się dopiero cyrki dzieją ❤

Ile dni po owu? I ilu dniowe masz cykle?
Dziś jest 13dpo, cykle 28 dni, jutro spodziewam się okresu. Nie zanosi się na niego nic mnie nie boli i nie mam plamień. Może będzie później... Ogólnie to przeżywam jakąś załamkę związaną z tym wszystkim...

U mnie biel wizira 😔
Dziś 32 dc, jutro spodziewam się @
Zawsze przed @ cierpiałam na bóle głowy i brzucha a tu cisza. Jak nie przyjdzie to za parę dni znów testuję
A wiesz kiedy byla owu? Jejku ja sama juz nie moge się doczekać aż zatestuje ❤

reklama
Dziś jest 13dpo, cykle 28 dni, jutro spodziewam się okresu. Nie zanosi się na niego nic mnie nie boli i nie mam plamień. Może będzie później... Ogólnie to przeżywam jakąś załamkę związaną z tym wszystkim...
Moze ci się przesunęła owu tak jak mi 🥰 jejju a mnie tak sutki bolą ze się nie dotkne, chłop obrażony bo mu nie pozwalam dotknąć 😅

Do góry