reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

reklama
A jesteś pewna ze akurat wtedy mialas owulacje? Moze się przesunęła i dlatego ci się jeszcze nie zanosi na @ 😉
Testy i skok temp by potwierdzał za 17go była. 18go byłam u gin i powiedziała że jest bardzo duży pecherzyk ale nie pękł a ja na tym jajniku coś mam takiego - nie wiem co bo nikt mi nie powiedział, więc myślę że zasłaniało obraz 🙈 i wierzę że owu była. Tak czy siak zawsze 2ga fazę miałam 12dniową więc nawet jak nie pękł to powinna dziś być @. Godzinę temu miałam trochę sluzu z dosłownie 2 nitkami krwi i od tamtej pory czysto. Zwariować idzie. Tym bardziej że po zabiegu mogło się wszystko przedstawiać :/

A kiedy testujesz?
A u mnie dzisiaj mega spadek formy [emoji24] złapałam doła, nic mi się nie chce. Jestem potwornie senna, boli mnie żołądek jest mi i jest mi zimno. Na zakupach w głowie mi się zakręciło i tak trzyma do teraz, że najchętniej to bym dzisiaj przespała cały dzień. Jeszcze mi teraz choróbsko potrzebne [emoji17]

Spokojnie głową do góry! Przy chorobie ie musisz zaraz tabletek brać. Miód, cytryna, czosnek, imbir[emoji6]i wszystko dozwolone w ciąży, a i bezpieczne też przy staraniach. A choroba nie oznacza, że nic się uda. I ból brzucha jak na @ też wcale nic złego nie oznacza[emoji10][emoji10][emoji10]Także naprawdę spokojnie
Jeszcze do testowania dużo czasu. Bo to 6dpo (oczywiście hipotetycznie bo sprawdzam tylko temp i śluz) ale zanim nie zatestuje nie chce brać zbytnio leków. A jeszcze brzuch mnie zaczął boleć jak na okres [emoji24]

ja polecam femibion, małe tabletki wiec łatwo się przyjmuje. Zależy czy chcesz do picia czy tabletki :)
Juz kupiłam medifolic za 12 zł na 3 miesiące 😉
Robilam wczoraj ale z popołudniowego moczu , według mnie negatywny , noo może jak się bardziej przyjrzałam byl jakis cien cienia . Jutro rano zrobie jeszcze jeden , powinien być już wiarygodny, nawet jak owulacja się przesunęła
Czekam na Twój jutrzejszy test, trzymam kciuki ❤
Testy i skok temp by potwierdzał za 17go była. 18go byłam u gin i powiedziała że jest bardzo duży pecherzyk ale nie pękł a ja na tym jajniku coś mam takiego - nie wiem co bo nikt mi nie powiedział, więc myślę że zasłaniało obraz 🙈 i wierzę że owu była. Tak czy siak zawsze 2ga fazę miałam 12dniową więc nawet jak nie pękł to powinna dziś być @. Godzinę temu miałam trochę sluzu z dosłownie 2 nitkami krwi i od tamtej pory czysto. Zwariować idzie. Tym bardziej że po zabiegu mogło się wszystko przedstawiać :/
A temperatura ci się utrzymuje czy spadła? Bo przed @ spada
A u mnie dzisiaj mega spadek formy 😭 złapałam doła, nic mi się nie chce. Jestem potwornie senna, boli mnie żołądek jest mi i jest mi zimno. Na zakupach w głowie mi się zakręciło i tak trzyma do teraz, że najchętniej to bym dzisiaj przespała cały dzień. Jeszcze mi teraz choróbsko potrzebne 😔
Ja dzisiaj tak samo jakiegos dola mam, ale będzie dobrze 😘

Jeszcze do testowania dużo czasu. Bo to 6dpo (oczywiście hipotetycznie bo sprawdzam tylko temp i śluz) ale zanim nie zatestuje nie chce brać zbytnio leków. A jeszcze brzuch mnie zaczął boleć jak na okres 😭
U mnie podobnie 5dpo wczoraj mnie jajnik pół dnia męczył a dziś bóle jak na okres🤷‍♀️ Tak się zastanawiam czy to nie owulacja dopiero, z drugiej strony śluz kompletnie niepłodny 🤷‍♀️🤷‍♀️ Miałyście coś takiego ?? U mnie pierwszy raz takie przeboje.

U mnie podobnie 5dpo wczoraj mnie jajnik pół dnia męczył a dziś bóle jak na okres🤷‍♀️ Tak się zastanawiam czy to nie owulacja dopiero, z drugiej strony śluz kompletnie niepłodny 🤷‍♀️🤷‍♀️ Miałyście coś takiego ?? U mnie pierwszy raz takie przeboje.
Mnie w tym cyklu też 4 dni po owu jeszcze trochę pobolewał jajnik i miałam czasami takie kłucie w podbrzuszu

Hey,

mogę do Was dołączyć ? Ja właśnie czekam dopiero na owulację, a testować będę dopiero jak @ nie przyjdzie, czyli 24.02. Chociaż jakoś wiary w ten cykl mi brak.

Ostatnia edycja:
reklama
A Pokaż wykre? Trochę też się znam więc może i będziesz miała dla pewności drugą opinię [emoji6]
Ja prawdę mówiąc to też zgłupiałam. Sugerowałam się cały czas apką. A dzisiaj pisałam z dziewczyną która się zna na wykresach temp i powiedziała mi że prawdopodobnie owulację miałam wczoraj albo w środę [emoji23] a zupełnie mi się np nie zgadza śluz bo od kilku dni mam kremowy. Co do bólu jajników mówiła też aby tym się akurat nie sugerować. Także nasze organizmy są jak wielka księga [emoji2368]
A mierzysz może temperaturę?

Do góry