Ja mam jeden test w szufladzie - ostatni się ostał także nie szaleje czekam jeszcze na ten wynalazek z krwi i dodatkowy płytkowy pewnie dzisiaj/jutro będzie do odbioru w aptece to może coś sprawdzę koło środy/czwartku ale chciałabym najpierw tym z krwiKurczę. To idziemy łeb w łeb. Okres mam mieć w sobotę. Ale ja codziennie sprawdzam mimo iż wiem że jeszcze wcześnie . Pierwsza ciąża w dniu @ był negatywny, druga 26dc pozytyw dzień przed @. 3cia stracona pozytyw cień cienia już w 9dpo. W pierwszych 2ch jakoś wytrzymywałam do końca a teraz tak strasznie mnie korci...
reklama
Lily2389
Fanka BB :)
Ja uważam, że nadajesz się [emoji3060][emoji3060][emoji3060]
Pięknie wszystko uzupełniasz. Dajesz z kolejnym wątkiem [emoji1320][emoji16]
Juz jest marcowy wątek ❤https://www.babyboom.pl/forum/temat/marcowania-czas-start-czyli-marcowe-kreseczki.112531/Dobrze Ci idzie
Ostatnia edycja:
Smaily
To od razu daj znać czy te testy z krwi są dokładniejszeJa mam jeden test w szufladzie - ostatni się ostał także nie szaleje czekam jeszcze na ten wynalazek z krwi i dodatkowy płytkowy pewnie dzisiaj/jutro będzie do odbioru w aptece to może coś sprawdzę koło środy/czwartku ale chciałabym najpierw tym z krwi
Lily2389
Mi nikt nie proponowal nigdy takiego z krwi wszystkie zawsze sikaneTo od razu daj znać czy te testy z krwi są dokładniejsze
Smaily
Ja też jestem ciekawa tych wynalazków, człowiek się jeszcze w życiu czegoś nauczyMi nikt nie proponowal nigdy takiego z krwi wszystkie zawsze sikane
W tytułach tematów jesteś mistrzynią
Lily2389
Staram się jak mogęW tytułach tematów jesteś mistrzynią
Lily2389
@AnetaManiak @Hanciaaq @jagodk_a @Czarnakawa91 @angeliskax @Majsia @MartiWa @Migotka2021 @Lytomka @Karola94 co u was? Coś ominęło mnie? ❤
Ostatnia edycja:
AnetaManiak
Pisałyśmy w piątek [emoji16] w piątek była biel[emoji6] ale wredoty dalej nie ma. Na dniach powtórzę test[emoji6][emoji6][emoji6]
@AnetaManiak @Hanciaaq @jagodk_a @Czarnakawa91 @angeliskax @Majsia @MartiWa @Lytomka @Karola94 co u was? Coś ominęło mnie? [emoji6][emoji173]
reklama
Lily2389
Pamiętam ale pytam bo nie wiem czy coś się zmieniłoPisałyśmy w piątek [emoji16] w piątek była biel[emoji6] ale wredoty dalej nie ma. Na dniach powtórzę test[emoji6][emoji6][emoji6]