reklama
Super! GratulacjeHej dziewczyny. Ja wczoraj zrobiłam betę w 20 dc ( mam cykle 24-25 dni) i wyszła 13,7 [emoji7] jutro idę powtórzyć betę i zrobić progesteron.
AnetaManiak
Fanka BB :)
Eh szkoda. Ale teraz wiesz, że musisz koniecznie wybrać się do gina żeby zobaczyć co się dzieje
mam już wynik bety, ekspresowo o 16 pobranie i już wynik ale niestety poniżej 0.5.
Czarnakawa91
Przykro mi ale przynajmniej wiesz juz na czym stoisz. Dobrze ze masz juz wyznaczona wizyte mnie tez czeka ten los tule mocnomam już wynik bety, ekspresowo o 16 pobranie i już wynik ale niestety poniżej 0.5.
Aileen31
trzymam kciuki żeby było wszystko dobrzeHej dziewczyny. Ja wczoraj zrobiłam betę w 20 dc ( mam cykle 24-25 dni) i wyszła 13,7 [emoji7] jutro idę powtórzyć betę i zrobić progesteron.
to oby @ przyszla jak najszybciej, żeby można było szybko zacząć od nowa.Witam dziewczyny z rana. Zrobiłam test z porannego moczu. Biel wizira. Więc to był niestety fałszywy alarm i pewnie kreska fabryczna. Czekam na @ i chce już zacząć nowy cykl.
Hej dziewczyny. Ja wczoraj zrobiłam betę w 20 dc ( mam cykle 24-25 dni) i wyszła 13,7 [emoji7] jutro idę powtórzyć betę i zrobić progesteron.
Gratuluję. Teraz już tylko pozostaje cieszyć się ciążą.
AnetaManiak
Hejka. U Mnie dzisiaj też biel na teście [emoji2368][emoji2368][emoji2368]
Ale sugerując się Moim wykresem to jestem dopiero kilka dni po owulacji więc jeszcze teoretycznie szansa jest[emoji6]
Tak jak miałam cały czas nastawienie na nie tak teraz mam delikatną nadzieję, że może zrobię niespodziankę w synka urodziny i pojawią się [emoji977] ma 25 lutego to według wykresu powinnam być jakieś 13/14 dpo. Wiadomo o ile nie dostanę wredoty do tego czasu [emoji16] narazie nie czuję kompletnie żeby miała przyjść [emoji16]
Ale sugerując się Moim wykresem to jestem dopiero kilka dni po owulacji więc jeszcze teoretycznie szansa jest[emoji6]
Tak jak miałam cały czas nastawienie na nie tak teraz mam delikatną nadzieję, że może zrobię niespodziankę w synka urodziny i pojawią się [emoji977] ma 25 lutego to według wykresu powinnam być jakieś 13/14 dpo. Wiadomo o ile nie dostanę wredoty do tego czasu [emoji16] narazie nie czuję kompletnie żeby miała przyjść [emoji16]
Ostatnia edycja:
reklama
Lily2389
Hejka trzymam kciuki ❤Hejka. U Mnie dzisiaj też biel na teście [emoji2368][emoji2368][emoji2368]