reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

LUTOWE DZIECIACZKI :))) i gratulacje dla mamuś!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
GRATULACJE!!!WSZYSTKIEGO DOBREGO,ZDROWKA DLA MAMUSI I CORECZKI:-):happy:.SLICZNA DZIEWUNIA!!!!:-):-):-)

reklama
Irtasia, gratuluję slicznej córuni. Ja też był już chciała, żeby poród był za mną i oby słowa Xmamuski - styczniowej mamy, były prorocze, oby był szybki i łatwy. Czego życzę nie tylko sobie, ale i wszystkim lutówkom:tak:

Rany, ale SUPER!!!A tak wlasnie się zastanawialam ile to juz kruszynek jest z lutego:) Gratulacje dzielne mamusie:)
A reszta w tym i ja czekamy na swoje maleństwa:-)

No i mamy TRZECIĄ LUTOWĄ DZIEWCZYNKĘ! :-D :laugh2: :-D
Sms od Miśki 5 przyszedł dziś rano...

"Wczoraj o 5 rano odeszły mi wody, akcji porodowej właściwie nie było, o 17:45 zrobili mi cesarkę i w ten sposób 30.01 przyszła na świat Wiki, 3200g, 52cm, 10 punktów"

Gratulacje dla szczęśliwej mamusi!!!!
Czas teraz na jakiegoś chłopczyka :tak:

Miśka najserdeczniejsze GRATULACJE !!! :-D:-D:-D Uściski dla szczęśliwych dziewczyn :-)

Miśka 5! Serdeczne gratulacje dla Ciebie i Wiki!
życze Wam szybkiego powrotu do domku i z niecierpliwoscią czekam na relacje:tak: :tak:

Miska,gratuluje corci:tak: :-) :-) :-) .To teraz kolej na mezczyzn...;-)

reklama
Miska GRATULACJE WIELKIE!!!
ależ wam zazdroszczę dziewczyny, też juz chcę tulić moje maleństwo!!! termin na 9 lutego a dzisiaj wizyta kontrolna - ciekawe co powie pani gin

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry