reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

LUTOWE DZIECIACZKI :))) i gratulacje dla mamuś!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Joasiek swietna lista bardzo przejrzysta i wogole rewelacja. Extra pomysl:-) Mam nadzieje ze juz niedlugo ja z moim malenstwem tez zostane na nia wpisana:)

reklama
Dziękuję kochane mamusie :-):-):-) Muszę Wam powiedziec, że jak patrzę na ten nasz skarb to z dnia na dzień wydaje mi się ładniejszy :-D Po porodzie miała spłaszczony nosek (bardzo długo przeciskała się przez kanał rodny) i spuchnięte oczka a teraz robi się z niej naprawdę ładna dziewczynka :tak::-D Tylko do mnie za grosz nie podobna, to cały tatuś, i bardzo dobrze bo aż mnie radość rozpiera jak patrzę gdy ją nosi i cieszy się jaka ona ładna i do niego podobna :-D:laugh2::-D Wszyscy zachwycają się jej długimi włoskami a ja się zastanawiam czy można pójść z noworodkiem do fryzjera hehehe bo za 2-3 miesiące będzie trzeba je już obciać, no chyba że same się wytrą :laugh2:

stanki3: oczywiście że niedługo się na niej znajdziesz, czekamy na Twoje maleństwo!!! :tak:

Kurcze... nie mogę wkleić wszystkich nowych zdjęć bo wyskakuje mi że mój post się zrobił za długi :baffled: Jutro pomyślę jak go skrócić żeby się wszystko zmieściło i zdjęcia mogły być załączone :confused:

:-D cześc dziewczyny już jestem w domu z moim malym szkrabem. Szymonek mierzy 53cm waży 3180g jak tylko mąź wypusci aparat to wkleję jakieś foto. To jest moja mala sroka bo je tak lapczywie że boję się że moze miec kolki :eek: .

A co jak skończy się luty gdzie bedzie nasze forum?? BedE miala masę pytan: jaka temp. w domu, jaka przy kompieli,:eek: co zrobić gdy ma czkawkę jak go ubierać w domu czy w czapce?? Same widzicie.

Teraz jestemw skowronakch.

witaj karola-04 w domku... poradzisz sobie z malenstwem, z pomocą cioc lutowych to już na pewno;-):-D

hej dziewczyny piekne te Wasze maluszki, az sie wzruszylam :-) gratulacje dla wszystkich mamusiek :-) uciechy z pociech zycze :-)

Gratulacje dla Wszystkich lutowych mam!!

czy któraś urodziła 27 lutego? Jeśli tak to pozdrawiam szczególnie!!

reklama
Gratulacje dla wszystkich nowych mam i ich słodkich maluszków !!! Dużo zdrówka :-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry