- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Dziękuję kochane mamusie :-):-):-) Muszę Wam powiedziec, że jak patrzę na ten nasz skarb to z dnia na dzień wydaje mi się ładniejszy Po porodzie miała spłaszczony nosek (bardzo długo przeciskała się przez kanał rodny) i spuchnięte oczka a teraz robi się z niej naprawdę ładna dziewczynka Tylko do mnie za grosz nie podobna, to cały tatuś, i bardzo dobrze bo aż mnie radość rozpiera jak patrzę gdy ją nosi i cieszy się jaka ona ładna i do niego podobna Wszyscy zachwycają się jej długimi włoskami a ja się zastanawiam czy można pójść z noworodkiem do fryzjera hehehe bo za 2-3 miesiące będzie trzeba je już obciać, no chyba że same się wytrą
stanki3: oczywiście że niedługo się na niej znajdziesz, czekamy na Twoje maleństwo!!!
stanki3: oczywiście że niedługo się na niej znajdziesz, czekamy na Twoje maleństwo!!!
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
GRATULUJE KOCHNE DZIEWCZYNY
Dodatkowe gratulacje dla mam chlopcow! Tak malo ich mamy!!!!!!!!
Dodatkowe gratulacje dla mam chlopcow! Tak malo ich mamy!!!!!!!!
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
cześc dziewczyny już jestem w domu z moim malym szkrabem. Szymonek mierzy 53cm waży 3180g jak tylko mąź wypusci aparat to wkleję jakieś foto. To jest moja mala sroka bo je tak lapczywie że boję się że moze miec kolki .
A co jak skończy się luty gdzie bedzie nasze forum?? BedE miala masę pytan: jaka temp. w domu, jaka przy kompieli, co zrobić gdy ma czkawkę jak go ubierać w domu czy w czapce?? Same widzicie.
Teraz jestemw skowronakch.
A co jak skończy się luty gdzie bedzie nasze forum?? BedE miala masę pytan: jaka temp. w domu, jaka przy kompieli, co zrobić gdy ma czkawkę jak go ubierać w domu czy w czapce?? Same widzicie.
Teraz jestemw skowronakch.
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
hej dziewczyny piekne te Wasze maluszki, az sie wzruszylam :-) gratulacje dla wszystkich mamusiek :-) uciechy z pociech zycze :-)
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.