reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

LUTOWE DZIECIACZKI :))) i gratulacje dla mamuś!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
o rany, ile tu się wydarzyło przez te kilkanaście dni!!!
Dziękujemy za życzenia i gratulacje i gratulacje dla wszystkich rozdwojonych!
Zaległości będę nadrabiać powoli, bo do tej pory siedzę tylko "półgębkiem" i jestem nieźle osłabiona (miałam trochę atrakcji dodatkowych po porodzie, ale opiszę, jak się już wszystkie porozdwajają, żeby nie stresować nikogo).
Dodam tylko do listy, że poród był siłami natury.
Zdjęcia Miśka wkleję też dopiero za parę dni (w czwartek mają mi zdjąć szwy i wtedy też kończę antybiotyk, mam nadzieję, że potem będę tu częściej zaglądać)

Kochane lutóweczki, wielkie podziękowania za życzonka dla nas i ogromne gratulacje dla wszystkich nowych mamuś, którym jeszcze nie zdążyłam pogratulować!!! :-) :-) :-)

Właśnie robię aktualizację listy naszych dzidziolków, zajrzyjcie do niej wieczorem i sprawdźcie proszę czy wszystko się zgadza?

irtasia27: lista jest na samym początku właśnie tego wątku, na jego pierwszej stronie :happy:

reklama
i sliczna Twoja MiLENKA JOASKU!!! GRATULACJE!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry