- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
hej kochane, w poniedzialek 29 lutego o godz 16 przyszedl na swiat nasz kochany synus Jas. Wazyl 3900, 56cm, porod silami natury w 39 tyg. Jestesmy przeszczesliwi :-)
Ana kochanie,a Ty przypadkiem w styczniu nie rodzilas??? Gratulacje dla wszytkich szczesliwych mamus i tatusiow!:-)
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
gratulacje !!!!!
Oj dzis jest mój termin a tu nic i nic :/
Oj dzis jest mój termin a tu nic i nic :/
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Cioteczki przekazuję wiadomość od Agusi9915: :-)
"Dziś idziemy do domu z Sarą. Mała ma 58cm i 4300g ale ma oznaki wcześniactwa, już jest brązowa bo urodziła się sino-fioletowa. Jestem ciekawa co u cioć słychać i które już nie w dwupaku? Pozdrawiam i buziaki dla was kobity! POWODZENIA"
"Dziś idziemy do domu z Sarą. Mała ma 58cm i 4300g ale ma oznaki wcześniactwa, już jest brązowa bo urodziła się sino-fioletowa. Jestem ciekawa co u cioć słychać i które już nie w dwupaku? Pozdrawiam i buziaki dla was kobity! POWODZENIA"
reklama
mysia23
mama dwójeczki
Chyba lekarze w szpitalu Agusi są jacyś niepoważni...jak takie duze dziecko moze mieć oznaki wcześniactwa, u mnie w rodzinie wszyscy rodzili się co najmniej 2tyg.przed czasem i żadne nie było wcześniakiem......To co w takim razie z córeczką irtasi?szybko dziewczyny wyszły, a taka malusieńka jest jej córcia
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.