reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LUTOWE DZIECIACZKI :))) i gratulacje dla mamuś!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rybcia_21 spoko.. już wcześniej napisałam do moderatorki forum z prośbą o przyklejenie :tak:

reklama
moze dziewczyny faktycznie zrobmy osobny watek z samalista lutowych dzieciaczkow bez gratulacji i ten niech bedzie przyklejony :tak: ;-) a wsumie sama nie wiem :confused: :happy: tak tez jest dobrze
:-)

Ja też nie wiem jak będzie najlepiej :confused: zrobiłam na szybko po prostu tak jak mają styczniówki :tak: tam jedna z dziewczyn otworzyła wątek z listą i teraz w pierwszym poście ona dopisuje do listy kolejne rozdwojone styczniówki a cała reszta odpowiedzi to gratulacje i wiadomości od innych dziewczyn o narodzinach... i to jest chyba niegłupie rozwiązanie :tak: jak się wejdzie na wątek to od razu listę widać i tylko jedna osoba ją edytuje więc nie ma w niej bałaganu. A pod listą na bieżąco można dopisywać gratulacje albo nowe zawiadomienia o narodzinach które się potem dopisuje do listy z pierwszego posta... wydaje mi się że nowy temat do tego nie jest potrzebny. Tymbardziej że nie ma pewności że jakbyśmy zrobiły osobny na samą listę, to panowałby tam porządek i nikt nie wpisywał niczego więcej, np gratulacji dla których istniałby inny wątek gdzie indziej.
Ale nie patrzyłam w sumie jak jest u innych kobitek więc nie wiem.. może znacie lepsze rozwiązanie :confused:

Osobny wątek też przyklejony fajnie byłoby mieć na galerię zdjęć dzieciaczków, ciekawe kiedy Kasiad do nas wróci z pierwszymi fotkami :-D :tak:

Kasiad serdeczne gratulacje!!!!
USG sie sprawdziło -jest wymarzona córeczka!:-):tak:
Teraz tylko czekac az kolejne lutóweczki sie posypią...ja obstawiam , ze to będzie Patri-jakoś nie odzywa sie ostatnio więc moze, moze...;-)

Hej! Jeszcze jestem, i chyba jeszcze pochodze z brzuszkiem. W pełni zasłużę na miano lutóweczki, bo do tej pory nie było to pewne :)

ja jestem za osobna lista bedzie przejzysciej i łatwiej

Nie ma problema :tak: ja mogę edytować tego swojego posta i usunąć z niego pierwszą pozycję listy i zostawić tylko swoje gratulacje.

Wtedy ktoś musiałby się zająć samą listą, ale z tego co widzę to tylko moderatorzy tego forum moga Przyklejać wątek na górze i zamykać go żeby nikt nic nie dopisywał (np. gratulacji nie w tym wątku co trzeba). Więc raczej mało prawdopodobne, że to będzie tylko sama lista, bez gratulacji. Bardzo szybko może się z tego zrobić bałagan i wiadomości o narodzinach poprzeplatane będą z innymi. No tyle że przy tym rozwiązaniu z osobnym wątkiem nie tylko ja mogłabym listę tworzyć, ale również każda inna mamusia która się dowie o narodzinach.
No to decydujcie :-D

reklama
Mnie sie bardzo podoba pomysł z listą.Od razu byłoby widoczne czy sprawdziły sie nasze terminy, albo na kogo jeszcze czekamy.A w gratulacjach mogłybysmy sie rozpisywac do woli:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry