- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agusia9915
Matka wariatka
ja jestem za osobna lista bedzie przejzysciej i łatwiej
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ja też nie wiem jak będzie najlepiej zrobiłam na szybko po prostu tak jak mają styczniówki tam jedna z dziewczyn otworzyła wątek z listą i teraz w pierwszym poście ona dopisuje do listy kolejne rozdwojone styczniówki a cała reszta odpowiedzi to gratulacje i wiadomości od innych dziewczyn o narodzinach... i to jest chyba niegłupie rozwiązanie jak się wejdzie na wątek to od razu listę widać i tylko jedna osoba ją edytuje więc nie ma w niej bałaganu. A pod listą na bieżąco można dopisywać gratulacje albo nowe zawiadomienia o narodzinach które się potem dopisuje do listy z pierwszego posta... wydaje mi się że nowy temat do tego nie jest potrzebny. Tymbardziej że nie ma pewności że jakbyśmy zrobiły osobny na samą listę, to panowałby tam porządek i nikt nie wpisywał niczego więcej, np gratulacji dla których istniałby inny wątek gdzie indziej.
Ale nie patrzyłam w sumie jak jest u innych kobitek więc nie wiem.. może znacie lepsze rozwiązanie
Osobny wątek też przyklejony fajnie byłoby mieć na galerię zdjęć dzieciaczków, ciekawe kiedy Kasiad do nas wróci z pierwszymi fotkami
Ale nie patrzyłam w sumie jak jest u innych kobitek więc nie wiem.. może znacie lepsze rozwiązanie
Osobny wątek też przyklejony fajnie byłoby mieć na galerię zdjęć dzieciaczków, ciekawe kiedy Kasiad do nas wróci z pierwszymi fotkami
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
No no no!!!!!! To sie zaczęło!! :-)
Gartulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Aż nie mogę uwierzyć!!!!!!!!!!
Gartulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Aż nie mogę uwierzyć!!!!!!!!!!
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Hej! Jeszcze jestem, i chyba jeszcze pochodze z brzuszkiem. W pełni zasłużę na miano lutóweczki, bo do tej pory nie było to pewne
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
ja jestem za osobna lista bedzie przejzysciej i łatwiej
Nie ma problema ja mogę edytować tego swojego posta i usunąć z niego pierwszą pozycję listy i zostawić tylko swoje gratulacje.
Wtedy ktoś musiałby się zająć samą listą, ale z tego co widzę to tylko moderatorzy tego forum moga Przyklejać wątek na górze i zamykać go żeby nikt nic nie dopisywał (np. gratulacji nie w tym wątku co trzeba). Więc raczej mało prawdopodobne, że to będzie tylko sama lista, bez gratulacji. Bardzo szybko może się z tego zrobić bałagan i wiadomości o narodzinach poprzeplatane będą z innymi. No tyle że przy tym rozwiązaniu z osobnym wątkiem nie tylko ja mogłabym listę tworzyć, ale również każda inna mamusia która się dowie o narodzinach.
No to decydujcie
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.