nutka83
Fanka BB :)
Witajcie, bardzo mi przykro że aż tak wiele kobiet spotyka taka smutna historia... W moim przypadku 1 ciąża zakonczona sukcesem (2 razy ciąża obumarła i 1 miałam ciążę pozamaciczna z krwotokiem i pękniętym jajowodem )... I ostatnia ciąża również zakończona sukcesem.. Więco zdaje sprawę jak wielki jest ból po stracie...
Pisze o poradę może jest tu jakaś mama po przejściach... Otóż mam pco i nie mam w ogóle owulacji moje cykle są bardzo długie nawet po 3-4 miesiące.. staraniom zawsze towarzyszyła masa leków....
W środę wyjeżdżam na 2 tydz na Chorwacja i żeby moc tam spokojnie balować wczoraj zrobiłam test tak hipotetycznie niczego się nie spodziewając... I SZOK 2 grube krechy... Przecież to niemożliwe!!!!! Od razu pobiegłam do lekarza.. no i już pojawia się niepokój.... Pęcherzyk jest 8.5 cm ale w środku ledwo co widać..coś jest ale tak malutkie że lekarz powiedział że nie może jednoznacznie powiedzieć że to zarodek.. z okresu to jest 6td1dz ale nie wiadomo kiedy owu była.... Dostałam mnustwo leków... I teraz ten strach... Czy któraś tak miała
Kochana ja na szczęście nigdy nie musiałam przechodzi przez to co Ty. Ale mogę zrozumieć Twoje obawy bo każda kobieta jak by nie było to zawsze martwi się o swoje dziecko. Jedyne co mogę napisać że trzymam mocno kciuki aby ten cud był prawdziwy i został z Tobą. Myśl pozytywnie, bo nerwy też nie są dobre. Przytulam Cię mocno [emoji8][emoji8][emoji8]