reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Właśnie 1 poród miałam mieć naturalnie ale 3 cm rozwarcia i dalej nie chciało pójść . Wszystkiego próbowali . I szczerze z jednej strony fajnie bo wieczorem to człowiek przespał się i rano wstał tylko że w dzień umęczyli .

reklama
Według OM 7+0, a według USG 7+1, więc termin na drugą połowę sierpnia mam i jak będzie taki sam uparciuch jak syn to większość z was pewnie już będzie tulić swoje maluchy, a ja będę się męczyć z wielkim brzuchem dalej w upały, bo syna 40+1 urodziłam 🙈
Też się śmieje, że urodzę prędzej na początku września 😂

Ja równo w 39 tygodniu 😊

Teraz będzie podobnie jak nie wcześniej 🫣 mam za sobą już 2 cesarki 🫠
To tak jak ja! Też mam 2cc za sobą i jak tylko zobaczyłam 2 kreski na teście to pierwsza myśl "nie dam rady, 3cc..." Mimo że znioslam ok bardzo się boje. Obiecałam sobie że nie czytam nic, lekarka po 2cc zaprosiła mnie na kolejne, a moja kosmetyczka ma za sobą 3cc i mówi że 3 zniosła najlepiej. Tego się trzymam i staram się odgonić czarne myśli

Dziewczyny, które mają już 3 dzieci, napiszcie proszę, jak sobie dajecie radę? Czy to bardzo duży prysznic? Ja mam często wyrzuty sumienia, że 2 nie jestem w stanie poświęcić tyle czasu ile bym chciała, bo jeden szkolniak, jeden przedszkolak, inne potrzeby i wiecznie czuję że coś zaniedbuje.

My nie powiedzieliśmy nikomu o ciąży, do pracy chce chodzić jak najdłużej, mam biurową i wybrane dni zdalnie.. nie wyobrażam sobie teraz nie pracować, praca zajmuje mi myśli i mam w niej fajnych ludzi

reklama
To tak jak ja! Też mam 2cc za sobą i jak tylko zobaczyłam 2 kreski na teście to pierwsza myśl "nie dam rady, 3cc..." Mimo że znioslam ok bardzo się boje. Obiecałam sobie że nie czytam nic, lekarka po 2cc zaprosiła mnie na kolejne, a moja kosmetyczka ma za sobą 3cc i mówi że 3 zniosła najlepiej. Tego się trzymam i staram się odgonić czarne myśli

Będzie dobrze ! Musi być 🤞🏻

Szczerze Ci powiem że tą drugą przeszłam troszkę gorzej ….
Inny szpital , troszkę inne zasady i jakoś tak ciężej mi było 😕

Staruszek też dał wtedy ciała bo jak mu się urodził zdrowy syn to świętował z ekipą przez 2 dni 😓😂😂😂

Do góry