reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Cześć dziewczyny :) też chciałam do was dołączyć. Krótko o mnie: mam na imię Martyna i mam 28 lat, zrobiłam kilka testów i wyszła blada kreska, w środę zrobiłam betę i wyszło 113 :) z teminu miesiączki różnie mi pokazują te kalkulatory bo jedne, że 14 a inne 20 lutego. Na wizytę umówiłam się na 2 lipca, wtedy się wszystkiego dowiem. Mam już pierwsze objawy: bolące i powiększone piersi, częste sikanie i "miesiączkowe" bóle brzucha ;/
Gratulacje! Wizytujemy w ten sam dzień ;)

reklama
@ godzbal @coco07 @Tynka_toja witajcie D, iewc, yny i gorąco zapraszam do wpisania się na listę lutowek w drugim temacie :)

Kurcze chwilę mnie nie było a tu 4strony itotakie elaboraty, że szok.. A ja sobie skoczyłam na chwilę klientce MakeUp zrobić :D jestem okropnie styrana bo robiłam też włosy..

Ale najbardziej niemoge się doczekać jutra, ale też strasznie się boję, że na tym usg nic nie będzie. :(

@ godzbal @coco07 @Tynka_toja witajcie D, iewc, yny i gorąco zapraszam do wpisania się na listę lutowek w drugim temacie :)

Kurcze chwilę mnie nie było a tu 4strony itotakie elaboraty, że szok.. A ja sobie skoczyłam na chwilę klientce MakeUp zrobić :D jestem okropnie styrana bo robiłam też włosy..

Ale najbardziej niemoge się doczekać jutra, ale też strasznie się boję, że na tym usg nic nie będzie. :(
Trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze :) nie stresuj się na zapas ;)

zaciskam kciuki [emoji110]. O której godzinie wizyta?

Trzymam kciuki! będzie dobrze :)

@godzbal @Tynka_toja @coco07 witam serdecznie na naszym wątku. Roznoście się i gratuluje ciąży [emoji8]
@Jotka_Szczotka kciuki mocno zaciśnięte. Będzie dobrze bo nie ma prawa być inaczej [emoji8]
Ja mam wizytę w poniedziałek i tez się stresuje bo idę nie do swojej lekarki. Z 17 lat chodzę tylko do jednej, nigdy nie byłam u innego ginekologa. A ona akurat teraz musiała mieć urlop i dopiero w lipcu do niej trafie na usg w okolicach 12 tygodnia. Obawiam się tej wizyty bo nie wiem jaki sprzęt ma w gabinecie. I w ogóle jakoś mi tak dziwnie iść do kogoś innego.
Idę już spać bo jakaś padnięta jestem, chociaż pogoda dała dzisiaj trochę oddech złapać. Dobranoc i spokojnej nicy życzę [emoji286]

@godzbal @Tynka_toja @coco07 witam serdecznie na naszym wątku. Roznoście się i gratuluje ciąży [emoji8]
@Jotka_Szczotka kciuki mocno zaciśnięte. Będzie dobrze bo nie ma prawa być inaczej [emoji8]
Ja mam wizytę w poniedziałek i tez się stresuje bo idę nie do swojej lekarki. Z 17 lat chodzę tylko do jednej, nigdy nie byłam u innego ginekologa. A ona akurat teraz musiała mieć urlop i dopiero w lipcu do niej trafie na usg w okolicach 12 tygodnia. Obawiam się tej wizyty bo nie wiem jaki sprzęt ma w gabinecie. I w ogóle jakoś mi tak dziwnie iść do kogoś innego.
Idę już spać bo jakaś padnięta jestem, chociaż pogoda dała dzisiaj trochę oddech złapać. Dobranoc i spokojnej nicy życzę [emoji286]
Nadrobiłam Was! Przeczytałam wszystko :D
Dziękuję za powitanie i życzę Ci miłych snów nutko :)

reklama
Witajcie, bardzo mi przykro że aż tak wiele kobiet spotyka taka smutna historia... W moim przypadku 1 ciąża zakonczona sukcesem (2 razy ciąża obumarła i 1 miałam ciążę pozamaciczna z krwotokiem i pękniętym jajowodem )... I ostatnia ciąża również zakończona sukcesem.. Więco zdaje sprawę jak wielki jest ból po stracie...
Pisze o poradę może jest tu jakaś mama po przejściach... Otóż mam pco i nie mam w ogóle owulacji moje cykle są bardzo długie nawet po 3-4 miesiące.. staraniom zawsze towarzyszyła masa leków....
W środę wyjeżdżam na 2 tydz na Chorwacja i żeby moc tam spokojnie balować wczoraj zrobiłam test tak hipotetycznie niczego się nie spodziewając... I SZOK 2 grube krechy... Przecież to niemożliwe!!!!! Od razu pobiegłam do lekarza.. no i już pojawia się niepokój.... Pęcherzyk jest 8.5 cm ale w środku ledwo co widać..coś jest ale tak malutkie że lekarz powiedział że nie może jednoznacznie powiedzieć że to zarodek.. z okresu to jest 6td1dz ale nie wiadomo kiedy owu była.... Dostałam mnustwo leków... I teraz ten strach... Czy któraś tak miała

Do góry