Gratulacje! Wizytujemy w ten sam dzieńCześć dziewczyny też chciałam do was dołączyć. Krótko o mnie: mam na imię Martyna i mam 28 lat, zrobiłam kilka testów i wyszła blada kreska, w środę zrobiłam betę i wyszło 113 z teminu miesiączki różnie mi pokazują te kalkulatory bo jedne, że 14 a inne 20 lutego. Na wizytę umówiłam się na 2 lipca, wtedy się wszystkiego dowiem. Mam już pierwsze objawy: bolące i powiększone piersi, częste sikanie i "miesiączkowe" bóle brzucha ;/
reklama
Jotka_
Fanka BB :)
@ godzbal @coco07 @Tynka_toja witajcie D, iewc, yny i gorąco zapraszam do wpisania się na listę lutowek w drugim temacie
Kurcze chwilę mnie nie było a tu 4strony itotakie elaboraty, że szok.. A ja sobie skoczyłam na chwilę klientce MakeUp zrobić jestem okropnie styrana bo robiłam też włosy..
Ale najbardziej niemoge się doczekać jutra, ale też strasznie się boję, że na tym usg nic nie będzie.
Kurcze chwilę mnie nie było a tu 4strony itotakie elaboraty, że szok.. A ja sobie skoczyłam na chwilę klientce MakeUp zrobić jestem okropnie styrana bo robiłam też włosy..
Ale najbardziej niemoge się doczekać jutra, ale też strasznie się boję, że na tym usg nic nie będzie.
MadalenaWedel
Trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze nie stresuj się na zapas@ godzbal @coco07 @Tynka_toja witajcie D, iewc, yny i gorąco zapraszam do wpisania się na listę lutowek w drugim temacie
zaciskam kciuki [emoji110]. O której godzinie wizyta?@ godzbal @coco07 @Tynka_toja witajcie D, iewc, yny i gorąco zapraszam do wpisania się na listę lutowek w drugim temacie
godzbal
Trzymam kciuki! będzie dobrze@ godzbal @coco07 @Tynka_toja witajcie D, iewc, yny i gorąco zapraszam do wpisania się na listę lutowek w drugim temacie
nutka83
@godzbal @Tynka_toja @coco07 witam serdecznie na naszym wątku. Roznoście się i gratuluje ciąży [emoji8]
@Jotka_Szczotka kciuki mocno zaciśnięte. Będzie dobrze bo nie ma prawa być inaczej [emoji8]
Ja mam wizytę w poniedziałek i tez się stresuje bo idę nie do swojej lekarki. Z 17 lat chodzę tylko do jednej, nigdy nie byłam u innego ginekologa. A ona akurat teraz musiała mieć urlop i dopiero w lipcu do niej trafie na usg w okolicach 12 tygodnia. Obawiam się tej wizyty bo nie wiem jaki sprzęt ma w gabinecie. I w ogóle jakoś mi tak dziwnie iść do kogoś innego.
Idę już spać bo jakaś padnięta jestem, chociaż pogoda dała dzisiaj trochę oddech złapać. Dobranoc i spokojnej nicy życzę [emoji286]
@Jotka_Szczotka kciuki mocno zaciśnięte. Będzie dobrze bo nie ma prawa być inaczej [emoji8]
Ja mam wizytę w poniedziałek i tez się stresuje bo idę nie do swojej lekarki. Z 17 lat chodzę tylko do jednej, nigdy nie byłam u innego ginekologa. A ona akurat teraz musiała mieć urlop i dopiero w lipcu do niej trafie na usg w okolicach 12 tygodnia. Obawiam się tej wizyty bo nie wiem jaki sprzęt ma w gabinecie. I w ogóle jakoś mi tak dziwnie iść do kogoś innego.
Idę już spać bo jakaś padnięta jestem, chociaż pogoda dała dzisiaj trochę oddech złapać. Dobranoc i spokojnej nicy życzę [emoji286]
godzbal
Nadrobiłam Was! Przeczytałam wszystko@godzbal @Tynka_toja @coco07 witam serdecznie na naszym wątku. Roznoście się i gratuluje ciąży [emoji8]
Dziękuję za powitanie i życzę Ci miłych snów nutko
Jotka_
reklama
Bafinka
Witajcie, bardzo mi przykro że aż tak wiele kobiet spotyka taka smutna historia... W moim przypadku 1 ciąża zakonczona sukcesem (2 razy ciąża obumarła i 1 miałam ciążę pozamaciczna z krwotokiem i pękniętym jajowodem )... I ostatnia ciąża również zakończona sukcesem.. Więco zdaje sprawę jak wielki jest ból po stracie...
Pisze o poradę może jest tu jakaś mama po przejściach... Otóż mam pco i nie mam w ogóle owulacji moje cykle są bardzo długie nawet po 3-4 miesiące.. staraniom zawsze towarzyszyła masa leków....
W środę wyjeżdżam na 2 tydz na Chorwacja i żeby moc tam spokojnie balować wczoraj zrobiłam test tak hipotetycznie niczego się nie spodziewając... I SZOK 2 grube krechy... Przecież to niemożliwe!!!!! Od razu pobiegłam do lekarza.. no i już pojawia się niepokój.... Pęcherzyk jest 8.5 cm ale w środku ledwo co widać..coś jest ale tak malutkie że lekarz powiedział że nie może jednoznacznie powiedzieć że to zarodek.. z okresu to jest 6td1dz ale nie wiadomo kiedy owu była.... Dostałam mnustwo leków... I teraz ten strach... Czy któraś tak miała
Pisze o poradę może jest tu jakaś mama po przejściach... Otóż mam pco i nie mam w ogóle owulacji moje cykle są bardzo długie nawet po 3-4 miesiące.. staraniom zawsze towarzyszyła masa leków....
W środę wyjeżdżam na 2 tydz na Chorwacja i żeby moc tam spokojnie balować wczoraj zrobiłam test tak hipotetycznie niczego się nie spodziewając... I SZOK 2 grube krechy... Przecież to niemożliwe!!!!! Od razu pobiegłam do lekarza.. no i już pojawia się niepokój.... Pęcherzyk jest 8.5 cm ale w środku ledwo co widać..coś jest ale tak malutkie że lekarz powiedział że nie może jednoznacznie powiedzieć że to zarodek.. z okresu to jest 6td1dz ale nie wiadomo kiedy owu była.... Dostałam mnustwo leków... I teraz ten strach... Czy któraś tak miała