reklama
Jotka_
Fanka BB :)
Z dystryktu jesteś? No to mamy do się rzut beretemTak, do naszej Wenecji mam 3km [emoji16] wiadomo skąd [emoji23].
Trzymam kciuki za wizyty dziewczyny! [emoji4]
V
Vel
Gość
Ja trochę więcej, ale od czego są samochody [emoji16]Z dystryktu jesteś? No to mamy do się rzut beretem
godzbal
Ja trochę więcej, ale od czego są samochody [emoji16]
Tak, tak, ten słynny dystrykt [emoji23] ale jestem „przybłyndą”, mąż rasowy [emoji23][emoji23][emoji23]
Neoju
@Jotka_Szczotka trzymam kciuki, pochwal się. Też jestem bezobjawowa, totalne nic. Zero mdłości, nawet brzuch przestał boleć.
Dzisiaj zrobiłam w przychodni uwaga... test sikany, żeby potwierdzić ciążę. Byłam w szoku, ciemnogród. Czekam na rozmowę z położną i dopiero wtedy umówią mnie na pierwsze prenatalne i usg. Zazdroszczę, że tak wcześnie możecie zrobić usg. Tłumaczę sobie, że mogę tylko brać kwas foliowy i nic więcej nie można zrobić. Samo musi urosnąć.
Dzisiaj zrobiłam w przychodni uwaga... test sikany, żeby potwierdzić ciążę. Byłam w szoku, ciemnogród. Czekam na rozmowę z położną i dopiero wtedy umówią mnie na pierwsze prenatalne i usg. Zazdroszczę, że tak wcześnie możecie zrobić usg. Tłumaczę sobie, że mogę tylko brać kwas foliowy i nic więcej nie można zrobić. Samo musi urosnąć.
Jotka_
Mój mąż też rasowy naszczescie mieszkamy za ruraTak, tak, ten słynny dystrykt [emoji23] ale jestem „przybłyndą”, mąż rasowy [emoji23][emoji23][emoji23]
Mila93
Zaangażowana w BB
Ja również dziewczyny trzymam za was kciuki. Czekamy na same pozytywne informacje [emoji7] Ja cieszyłam się że nie mam żadnych nieprzyjemnych objawów, a tu dzisiaj nie mogę sobie poradzić z mdłościami i wymiotami... A tu do 20 w pracy... Może ta pogoda tak na nas działa... Trzymajcie się dziewczyny [emoji8]
godzbal
Hej dziewczyny [emoji4] zycze wszystkim udanych wizyt i przyniescie same dobre wiesci [emoji4] mnie dzisiaj tak mdli od rana ze niewiem jak w pracy wytrzymam. I to do 22 ehh no nic ide sie szykowac. Milego dnia wam zycze.
Tak długo pracujesz? Ja w te upały ledwo 8h wytrzymuję (do 17 albo 18)
ja zero mdłości, trochę brzuch pobolał wieczorem i cycki mam spuchnięte [emoji33]
reklama
wesa
Właśnie czekam. Pani z 12 dopiero weszła, ja mam na 13. Także godzina obsuwy. Mam stesa. Aż mnie zaczął dziś brzuch boleć. Trzymajcie kciuki za fasolkę.Jeszcze wesa dziś też się wizytuje będzie trochę ciekawostek %)