reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

A w którym tygodniu jesteś? :)
Według OM 7+0, a według USG 7+1, więc termin na drugą połowę sierpnia mam i jak będzie taki sam uparciuch jak syn to większość z was pewnie już będzie tulić swoje maluchy, a ja będę się męczyć z wielkim brzuchem dalej w upały, bo syna 40+1 urodziłam 🙈

reklama
Generalnie mniej więcej wiem gdzie u siebie je wbijać. Unikam dolnych parti brzucha. Wbijam powoli aż samo „zaskoczy”. Jak nie chce wbić sie to zmieniam miejsce, tak samo jak mocno boli podczas wbijania. Aktualnie nie mam prawie siniaków. Ostatnio na finiszu wbijania igły coś przebiła 🙈 ale nie przeskoczysz wszystkiego . Powodzenia! Im dalej w las tym lepiej 🤣
Boże coś Ty przebiła?🤣🤣

My też póki co nikomu nie mówimy, ale to ze względu na to, że wiem jakich komentarzy mogę się spodziewać, bo mam 25 lat i to będzie moje drugie dziecko, a w moim otoczeniu większość osób ma jednak później dzieci i już mam dość tekstów o tym że powinnam się najpierw wyszaleć i inne takie, już słyszałam to jak brałam ślub i później przy pierwszym synu, więc teraz powiem jak najpóźniej
Ja mam 32 lata i jakbym teraz miała wybierać, to oczywiście zdecydowałabym się wcześniej. Długo się staraliśmy i było to frustrujące.
Nie przejmuj się gadaniem innych :) to najlepszy biologicznie wiek na ciążę!

u mnie poza rodzicami i dziećmi też nikt nie wie

Mój chłop pyta jak się czuję i ogólnie wspiera ale chyba jeszcze mamy taką blokadę po stratach że nie umiemy się do końca cieszyć planować ,jakbyśmy trochę nie wierzyli w to że to sie dzieje
My mamy dokładnie to samo 😞

Według OM 7+0, a według USG 7+1, więc termin na drugą połowę sierpnia mam i jak będzie taki sam uparciuch jak syn to większość z was pewnie już będzie tulić swoje maluchy, a ja będę się męczyć z wielkim brzuchem dalej w upały, bo syna 40+1 urodziłam 🙈
Ooo to kolejna wizyta dopiero w 11 tygodniu? A to już prenatalna?

Ooo to kolejna wizyta dopiero w 11 tygodniu? A to już prenatalna?
Mój prowadzący co mniej więcej 4 tygodnie umawia wizyty więc tak wypada i to nie będzie prenatalne bo to nie będzie jeszcze 11 tydzień zresztą na prenatalne do kogo innego chciałam i to chyba będzie 6 luty, ale po długim weekendzie jeszcze ten lekarz mi potwierdzi

reklama
Do góry