reklama
O dobrze wiedzieć. ZakupięJa kupiłam Arnica żel Dr Maxxa ale są też innych firm i powiem Ci że siniaki i wybroczyny znikają
wiolaho
Fanka BB :)
czekam na wieściCzekam w poczekalni na wizytę i trzęsę jak galareta. Trzymajcie kciuki
wiolaho
gratulacje wspaniałe wieściJeeest serduszko no i termin mi się zmienił na 28.08. Wizyta 17.01
NieTakaMałaMi
Super!!!Jeeest serduszko no i termin mi się zmienił na 28.08. Wizyta 17.01
Cywil87
W dwa tygodnie o połowę bo na początku miał 1,44cm i wtedy to był większy od pęcherzyka ..Mój ma 4,4cm
Szybko ci się zmniejszał ?
dominisia2605
Zaciekawiona BB
No i super kurde wszyscy mają tak szybko wizyty a ja zniosę jajko od 17 grudnia do 22 stycznia tyle czekać na wizytęJeeest serduszko no i termin mi się zmienił na 28.08. Wizyta 17.01
reklama
Sansieviera
Zaciekawiona BB
A mi proszę wpisać prenatalne na 1.02 dzisiaj udało mi się dodzwonić w końcu, jak was podczytuje o tych dodatkowych badaniach to sama zaczynam nad tym się zastanawiać, czytam was na bieżąco ale nie zawsze mam czas odpisywać ;*
Miałam zapytać czy któraś z was po CC że zrostami w drugiej ciąży z tego tytułu była klasyfikowana do CC? Ja muszę się chyba wybrać do fizjoterapeuty żeby zobaczyła te moja Blizne, mam mega rozejście mięśni na brzuchu niestety po pierwszej ciąży nic z tym nie robiłam i jest drama i zaczynam myśleć co to będzie.... Boje się jak cholera vbac a wiem,że teraz nie tak prosto sobie załatwić CC tylko dlatego że pierwsza też była ;/ pierwsza miałam z racji dużej masy urodzeniowej 4,800, ginekolog do której chodzę nie przyjmuje nigdzie w szpitalu więc wymyśliłam że chyba muszę poszukać prywatnie innego lekarza który pracuje na oddziale i wtedy zawsze chyba o te cesarkę łatwiej...
Czy któraś z was jest po vbac? Pewnie dopiero na wątku prywatnym podpowiadamy sobie
Miałam zapytać czy któraś z was po CC że zrostami w drugiej ciąży z tego tytułu była klasyfikowana do CC? Ja muszę się chyba wybrać do fizjoterapeuty żeby zobaczyła te moja Blizne, mam mega rozejście mięśni na brzuchu niestety po pierwszej ciąży nic z tym nie robiłam i jest drama i zaczynam myśleć co to będzie.... Boje się jak cholera vbac a wiem,że teraz nie tak prosto sobie załatwić CC tylko dlatego że pierwsza też była ;/ pierwsza miałam z racji dużej masy urodzeniowej 4,800, ginekolog do której chodzę nie przyjmuje nigdzie w szpitalu więc wymyśliłam że chyba muszę poszukać prywatnie innego lekarza który pracuje na oddziale i wtedy zawsze chyba o te cesarkę łatwiej...
Czy któraś z was jest po vbac? Pewnie dopiero na wątku prywatnym podpowiadamy sobie
Podziel się: