V
Vel
Gość
Aha jak, strona w przebudowie, segregatora brak w magazynie, ale fajny jest też RUDA, ale czekać muszę wraz bo nie można kupić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha jak, strona w przebudowie, segregatora brak w magazynie, ale fajny jest też RUDA, ale czekać muszę wraz bo nie można kupić.
He he, fajne warsztaty.Ależ cisza... Pokaże wam coś fajnego [emoji14] Zobacz załącznik 980213
Dzięki i wzajemnieDzień dobry kobietki [emoji258] Pięknej słonecznej niedzieli życzę. U mnie dzisiaj piękne słoneczko świeci. Po tym zimnym i deszczowym maju aż chce się żyć.
Coś jeszcze mała garstka nas na tym wątku. Ale pewnie niedługo się rozkręci [emoji7]
Dzień dobry <3
Znowu spało się super długo słoneczko świeci też u nas
Powiedzcie mi dziewczyny czy szkoła rodzenia jest warta zachodu? Uczęszczałyście na takie zajęcia będąc w pierwszej ciąży?
Miłego dnia ;*
Dzień dobry Znowu spało się super długo słoneczko świeci też u nas
Powiedzcie mi dziewczyny czy szkoła rodzenia jest warta zachodu? Uczęszczałyście na takie zajęcia będąc w pierwszej ciąży?
Miłego dnia ;*