reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
Ależ cisza... Pokaże wam coś fajnego :p
IMG_20190601_112623.jpg

Dzień dobry kobietki [emoji258] Pięknej słonecznej niedzieli życzę. U mnie dzisiaj piękne słoneczko świeci. Po tym zimnym i deszczowym maju aż chce się żyć.
Coś jeszcze mała garstka nas na tym wątku. Ale pewnie niedługo się rozkręci [emoji7]

Dzień dobry <3
Znowu spało się super długo :) słoneczko świeci też u nas ;)
Powiedzcie mi dziewczyny czy szkoła rodzenia jest warta zachodu? Uczęszczałyście na takie zajęcia będąc w pierwszej ciąży? ;)
Miłego dnia ;*

Dzień dobry <3
Znowu spało się super długo :) słoneczko świeci też u nas ;)
Powiedzcie mi dziewczyny czy szkoła rodzenia jest warta zachodu? Uczęszczałyście na takie zajęcia będąc w pierwszej ciąży? ;)
Miłego dnia ;*

Nie chodziłam. Ale moja kumpela chodziła, a potem i tak rodziła 23godziny. :) przepona, najważniejsza przepona :p

Dziewczyny ja w trasie. Ciągle słonko świeci może raz na urlopie będziemy mieli słońce :)

reklama
Dzień dobry Znowu spało się super długo :) słoneczko świeci też u nas ;)
Miłego dnia ;*

Uczęszczałem jak byłam w drugiej ciąży. Była tam tylko teoria bez żadnych ćwiczeń. Mi zależało tylko na tematach kp. Cała reszta była dla mnie zbędna. A jak już mała się urodziła to nic co tam się dowiedziałam w praktyce nie wykorzystałam. Po pytaj o opinie tych zajęć u siebie bo niektóre szkoły z pewnością dużo wniosą i dadzą odpowiedz na nurtujące pytania. Najważniejsze to przygotowanie do porodu i w jaki sposób bezpiecznie podnosić i pielęgnować maluszka. Ja już w trzeciej ciąży nie będę się ba Taja szkole zapisywała. Swoje wiem z doświadczenia, a jeżeli nie wiem to śledzę na Facebooku czy instagramie fajne fizjoterapeutki. Takie filmiki i ich porady naprawdę dużo dają. Np. Link do: Magdalena Zujewicz (@fizjoterapeutka_z_misja) • Instagram photos and videos lub Link do: mamafizjoterapeuta – Mama fizjoterapeuta

Do góry