reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Nie chodziłam. Ale moja kumpela chodziła, a potem i tak rodziła 23godziny. :) przepona, najważniejsza przepona :p

Dziewczyny ja w trasie. Ciągle słonko świeci może raz na urlopie będziemy mieli słońce :)

A gdzie to na urlopik się wybraliście? Pogodę macie cudną [emoji295]️ udanego wypoczynku życzę [emoji8]

reklama
Zazdroszczę wam tego snu! Nie dość ze wstaje minimum 3x na siku to jeszcze mój 4 latek budzi się o 5:30 /6 rano. Masakra mam pytanko, znacie może jakieś fajne ciążowe aplikacje? Noi drugie czy znacie jakieś profile na instagramie ktore dzieła się wiedza na temat ciąży, porodu, karmienia piersią itp? Miłej niedzieli! :)

Zazdroszczę wam tego snu! Nie dość ze wstaje minimum 3x na siku to jeszcze mój 4 latek budzi się o 5:30 /6 rano. Masakra mam pytanko, znacie może jakieś fajne ciążowe aplikacje? Noi drugie czy znacie jakieś profile na instagramie ktore dzieła się wiedza na temat ciąży, porodu, karmienia piersią itp? Miłej niedzieli! :)
Łącze się z Tobą w bolu. Mój 4latek też odwala takie akcje, w każdą niedzielę :p

Hej a ja się muszę pochwalić że wczoraj pierwszy raz zobaczyłam bijące serduszko mojej 3 milimetrowej morderczki :)I jestem szczęśliwa
Gratulacje :) Ja mam w wtorek wizytę i trochę się stresuje, mam nadzieję, że też zobaczę serduszko. A który dokłanie tydzień ciąży wypadł Tobie podczas badania?

Gratulacje :) Ja mam w wtorek wizytę i trochę się stresuje, mam nadzieję, że też zobaczę serduszko. A który dokłanie tydzień ciąży wypadł Tobie podczas badania?
6 tydzień.Nawet nie wiesz jak ja się stresowałam, jestem po jednym poronieniu i mam straszne schizy, wiem już że przez całą ciążę będę się denerwować a tak chciałabym się nią cieszyć tak w 100 % :(

6 tydzień.Nawet nie wiesz jak ja się stresowałam, jestem po jednym poronieniu i mam straszne schizy, wiem już że przez całą ciążę będę się denerwować a tak chciałabym się nią cieszyć tak w 100 % :(
Ja w wtorek wg OM bede w 6t3d wg owulacji 5t6d. Ja miałam w zeszłym cyklu ciąże biochemiczną. I też się schizuje. Mam nadzieję, że będziemy mogły spokojnie cieszyć się naszymi ciążami♥️

reklama
Uczęszczałem jak byłam w drugiej ciąży. Była tam tylko teoria bez żadnych ćwiczeń. Mi zależało tylko na tematach kp. Cała reszta była dla mnie zbędna. A jak już mała się urodziła to nic co tam się dowiedziałam w praktyce nie wykorzystałam. Po pytaj o opinie tych zajęć u siebie bo niektóre szkoły z pewnością dużo wniosą i dadzą odpowiedz na nurtujące pytania. Najważniejsze to przygotowanie do porodu i w jaki sposób bezpiecznie podnosić i pielęgnować maluszka. Ja już w trzeciej ciąży nie będę się ba Taja szkole zapisywała. Swoje wiem z doświadczenia, a jeżeli nie wiem to śledzę na Facebooku czy instagramie fajne fizjoterapeutki. Takie filmiki i ich porady naprawdę dużo dają. Np. Link do: Magdalena Zujewicz (@fizjoterapeutka_z_misja) • Instagram photos and videos lub Link do: mamafizjoterapeuta – Mama fizjoterapeuta
Dzięki za rady :)

Do góry