reklama
Jotka_
Fanka BB :)
Widać, że nie widziałaś bardzo jasnej kreski tu jest krecha jak w mordę strzelił GRATULUJĘ KIEDY WYPADAŁOBY Ci termin z OM?Hej dziewczyny. Dziś mój termin @ a testy robiłam wczoraj i przedwczoraj. Moje pytanie czy uważacie że jest bardzo jasna? Zobacz załącznik 980600Zobacz załącznik 980601
Jotka_
Gratuluję! Ja to się na z kam jeszcze cały miesiąc bo usg mam dopiero 3lipcaHej a ja się muszę pochwalić że wczoraj pierwszy raz zobaczyłam bijące serduszko mojej 3 milimetrowej morderczki I jestem szczęśliwa
nutka83
Jedziemy nad polskie morze
My dopiero w drugiej połowie lipca wybieramy się nad morze i mam nadzieje że pogoda słoneczna nam też dopisze.
nutka83
Hej a ja się muszę pochwalić że wczoraj pierwszy raz zobaczyłam bijące serduszko mojej 3 milimetrowej morderczki I jestem szczęśliwa
Pięknie [emoji173]️ ja dopiero za dwa tygodnie mam wizytę, a czas ciągnie się niemiłosiernie wolno.
nutka83
Hej dziewczyny. Dziś mój termin @ a testy robiłam wczoraj i przedwczoraj. Moje pytanie czy uważacie że jest bardzo jasna? Zobacz załącznik 980600Zobacz załącznik 980601
Kreseczka piękna i w 100% widoczna [emoji7]
zaczarowanaKicia
Witam się dzisiaj mamy piękny dzień w ogródku siedziałam mały u taty cały weekend od piątku to meczarnie wiele do robienia więc pewnie odezwę się wieczorkiem [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji847] witam nowe mamusie wysyp się robi
Jotka_
Jejkuuu dziewczyny tak się nalazilam że teraz okropnie boli mnie brzuch... Chyba przwgielam
reklama
Jotka_
Zazdro. . Kurde u mnie jest taki skok demograficzny że wszędzie laza babki z brzucha i i zajmują miejsce do gina no bezczelne te ciężarne..Termin wychodzi mi na 7.02. Z objawów póki co mam bezsenność i trochę mdłości na wizytę umowie się tak z 6 tydzień myślę