reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

reklama
Ależ cisza... Pokaże wam coś fajnego :p
IMG_20190601_112623.jpg

Dzień dobry kobietki [emoji258] Pięknej słonecznej niedzieli życzę. U mnie dzisiaj piękne słoneczko świeci. Po tym zimnym i deszczowym maju aż chce się żyć.
Coś jeszcze mała garstka nas na tym wątku. Ale pewnie niedługo się rozkręci [emoji7]

Dzień dobry <3
Znowu spało się super długo :) słoneczko świeci też u nas ;)
Powiedzcie mi dziewczyny czy szkoła rodzenia jest warta zachodu? Uczęszczałyście na takie zajęcia będąc w pierwszej ciąży? ;)
Miłego dnia ;*

Dzień dobry <3
Znowu spało się super długo :) słoneczko świeci też u nas ;)
Powiedzcie mi dziewczyny czy szkoła rodzenia jest warta zachodu? Uczęszczałyście na takie zajęcia będąc w pierwszej ciąży? ;)
Miłego dnia ;*

Nie chodziłam. Ale moja kumpela chodziła, a potem i tak rodziła 23godziny. :) przepona, najważniejsza przepona :p

Dziewczyny ja w trasie. Ciągle słonko świeci może raz na urlopie będziemy mieli słońce :)

reklama
Dzień dobry Znowu spało się super długo :) słoneczko świeci też u nas ;)
Miłego dnia ;*

Uczęszczałem jak byłam w drugiej ciąży. Była tam tylko teoria bez żadnych ćwiczeń. Mi zależało tylko na tematach kp. Cała reszta była dla mnie zbędna. A jak już mała się urodziła to nic co tam się dowiedziałam w praktyce nie wykorzystałam. Po pytaj o opinie tych zajęć u siebie bo niektóre szkoły z pewnością dużo wniosą i dadzą odpowiedz na nurtujące pytania. Najważniejsze to przygotowanie do porodu i w jaki sposób bezpiecznie podnosić i pielęgnować maluszka. Ja już w trzeciej ciąży nie będę się ba Taja szkole zapisywała. Swoje wiem z doświadczenia, a jeżeli nie wiem to śledzę na Facebooku czy instagramie fajne fizjoterapeutki. Takie filmiki i ich porady naprawdę dużo dają. Np. Link do: Magdalena Zujewicz (@fizjoterapeutka_z_misja) • Instagram photos and videos lub Link do: mamafizjoterapeuta – Mama fizjoterapeuta

Do góry