reklama
Kasia2015
Fanka BB :)
a ja właśnie wróciłam z ip, źle się czułam cały dzień, jestem mega spuchnięta, i nie prawdą jest fakt, że rano opuchlizna jest mniejsza, stawy mi wysiadły i jeszcze ciśnienie miałam 142/92, ale zrobili mi badania i z Alą jest ok, ciśnienie dużo niższe, a obrzęki taki mój urok, już oczu mi prawie nie widać, poryczałam sobie i tyle.....każdy mówi jeszcze trochę...mam ochotę przyfasolić....teraz tylko mam robić często ktg i czekać, spokojnej nocy
monikamarcina
Kasiu dobrze ze pojechalas sprawdzic i wszystko ok. Wspolczuje opuchniec. Spij dobrze.
vanilijka
Zostanę mamą :)
a ja właśnie wróciłam z ip, źle się czułam cały dzień, jestem mega spuchnięta, i nie prawdą jest fakt, że rano opuchlizna jest mniejsza, stawy mi wysiadły i jeszcze ciśnienie miałam 142/92, ale zrobili mi badania i z Alą jest ok, ciśnienie dużo niższe, a obrzęki taki mój urok, już oczu mi prawie nie widać, poryczałam sobie i tyle.....każdy mówi jeszcze trochę...mam ochotę przyfasolić....teraz tylko mam robić często ktg i czekać, spokojnej nocy
A badanie moczu jak ci wyszlo? W razie czego sprawdz prosze jeszcze raz mocz w kierunku bialka, ja dzis mam powtorke badania.. Wiem co czujesz :-( uwazaj na siebie i malenstwo kasiu
vanilijka
Zostanę mamą :)
Dziewczyny juz po badaniu zostaje w szpitalu i w przyszlym tygodniu tylko jeszcze data nie ustalona dokladna ale mam miec cięcie
Anikaaaa
Kasiu jeszcze troszkę musisz wytrzymać, ale najważniejsze że z małą wszystko w porządku
Vani no to pewnie zaczynasz już odliczać:-)ale masz dobrze...:-)
Vani no to pewnie zaczynasz już odliczać:-)ale masz dobrze...:-)
Kasiu wspolczuje strasznie tych opuchniec, z Mila tez chodzilam opuchnieta, teraz mnie to tfu tfu ominelo.. dobrze,ze sprawdzilas co i jak, teraz bedziesz spokojniejsza Duzo sily Kochana :*
Vani tak, jak Angel pisze, powoli zegnaj sie z brzuszkiem! ostatnia sesja zdjeciowa cieszymy sie razem z Toba :*
Vani tak, jak Angel pisze, powoli zegnaj sie z brzuszkiem! ostatnia sesja zdjeciowa cieszymy sie razem z Toba :*
reklama
Kasia dobrze ze pojechalas :-) biedna jestes z tymi opuchnieciami... :-(
Vani no to juz ostatnia prosta przed Toba no i jak wyznacza termin cc to bedziesz mete widziec a my nadal jak we mgle.bo nigdy nie wiadomo kiedy nas zaskoczy ;-)
Vani no to juz ostatnia prosta przed Toba no i jak wyznacza termin cc to bedziesz mete widziec a my nadal jak we mgle.bo nigdy nie wiadomo kiedy nas zaskoczy ;-)