reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

Anulfka nie martw sie - polog minie i bedziesz działać ze zwiekszona intensywnością :-D O ile maz wytrzyma tempo :p

Monia no to Twoj M powinien byc zachwycony :-D Taka kobieta to skarb wg meskiej miary :p

P
P

Zor u mnie jak mala ma czkawke to nie da sie nie czuc - caly brzuch sie trzesie wtedy i to tak kilka razy dziennie.

reklama
Ja za GBS płaciłam 49zł i jutro odbieram wyniki...
O Ktg lekarz na razie nic nie wspominał więc nawet nie wiem jak to u nas wygląda, muszę podpytać za tydzień :)
Czkawka u mojej maleńkiej też jest na porządku dziennym od dłuższego czasu i to pare razy dziennie :)

Zdrowia i spokoju! :-)

na innym forum podczytałam, że pewien lekarz ciężarnej powiedział, że jeśli czujemy czkawkę dziecka to poród się jeszcze nie zbliża :-D podobno przed porodem (nie wiem na ile przed porodem, ale myślę tu o kilku dniach) dziecko przestaje czkać :-) ciekawe ile w tym prawdy jest ;-)

odebrałam GBSa - ujemny :tak:
za tydzień kolejna wizyta ;-)

Ehh my to z mezem raczej bedziemy sie bac bo po tej wpadce mamy nauczke. Chyba dopiero jak zaczne brac tabletki. Gumki nie wchodza w gre bo moj m ledwo zalozy i mu klapnie :(

Anulfka no to rzeczywiscie obawy uzasadnione. Mnie ostatnio znajomi pytali czy chce trzecie dzidzi ale jakos sama nie wiem... Teraz przytulance mielismy na lajcie - wpadniemy to wpadniemy. No i ja tabsow juz nie moge stosowac wiec pozostaja tylko albo niepewne metody albo drastyczne :-( A menopauza pewnie jeszcze za jakies 10 lat wiec tyle lat strachu :'(

Anulfka możesz też spirale założyć jeżeli nie chcesz więcej dzieci. Można ją założyć.juz na pierwszej wizycie kontrolnej u gin. To też jest jakieś rozwiązanie.

A w ogóle to mój m na pytanie wczoraj czy wywołujemy poród przez seks powiedział mi ze mam mu dać spokój.bo on za 5h do pracy wstaje i żebym se wibrator kupiła. Ehh nikomu.nie dogodzisz...

Od rana boli mnie bardzo.w podbrzuszu, jakbym okres miała. A któraś tez tak?

reklama
Do góry