reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

Vani ja też się cieszę ogromnie, dziś mąż zabierze próbkę moczu do badania prywatnie żebym nie zeszła ze stresu:-)
ja wczoraj też pytałam, czy nie mogą mi przyspieszyć, jeszcze dziś będę rozmawiać z moim ginekologiem;-)
ciśnienie dziś 125/85, jutro ktg, teraz mam dwa razy w tygodniu

reklama
Kasia ja też jestem spuchnieta jak balonik. Mój nos zwiększył swój rozmiar dwa razy. A ciśnienie mam non stop 110/80 lub mniej. Odebrałam tez wczoraj wyniki i żadnego białka ani nic.
Jestem juz tym zmęczona i chce urodzić!

Zaraz jajko zniose i sie zdenerwuje. Przyjechalam na wizyte prywatna do okulisty a tu maja w dupie czy ktos placi czy na NFZ bo jestem 6 w kolejce i niektorzy maja sa prywatnie tak jak ja a niektorzy na NFZ i za kolejka. siedze juz 1.5godz i konca nie widac ... wrrr

Ja sie ciesze ze mnie sobie nie olali bo zdrowie malej dla mnie najwazniejsze ciesze sie ze moj gin bardzo powaznie podszedl do tego i skierowal do szpitala, tu moj maz zarzadal kompleksowych badan i dzieki temu wyszlo ze te opuchniecia nadmierne tycie i teraz bialko to objawy zatrucia..

Kasiu mimo zatrucia to tez teraz cisnienie mam wzorcowe 120/70 i ono tak sie trzyma i nie wzbudzilo zaintsresowania wczesniej lekarzy na zatrucie u mnie wiec rob badanie na bialko w moczu bo opuchniecia bialko i tycie w zastraszajacym tempie sa oznakami zatrucia nadcisnienie tez ale wcale nie musisz go miec...

Ladyli a to ci ludzie nie widza ze jestes w zaawansowanej ciazy!? No chyba mogli by przepuscic bo mnie zawsze wszedzie z brzuchem chca przypuszczać.

Vani białko mam badane co wizytę, w tej chwili już co tydzień.
A te nadmierne tycie to ile? Bo ja mam +10 od początku, z tego.3kg w ostatnim miesiącu. Gin nic nie mówił ale mnie teraz wystraszyłas.

Vani białko mam badane co wizytę, w tej chwili już co tydzień.
A te nadmierne tycie to ile? Bo ja mam +10 od początku, z tego.3kg w ostatnim miesiącu. Gin nic nie mówił ale mnie teraz wystraszyłas.

Nadmierne tycie u mnie to 5 kg w ciagu 2 tyg wg powinno sie tyc max pol kilo na tydzien nie wiecej, tym bardziej ze faktycznie nie zażerałam sie bog wie jak prowadzilam diete dla cukrzykow lekkostrawna 5 malych porcji gdzie przed ciaza na niej chudlam a w ciazy zaczelam strasznie szybko tyc..

reklama
Do góry