reklama
monikamarcina
Fanka BB :)
Elunia super ze wszystko ok
Anikaaaa
My już też po wizycie dopiero udało dotrzeć się do domu
U nas też wszystko w porządku, a ten stres okazał się nie potrzebny
Malutka waży 500g lekarz zrobił jej dzisiaj małą sesyjkę więc mam znowu parę fotek 3D na pamiątkę
Również dostałam skierowanie na glukozę ale 75
U nas też wszystko w porządku, a ten stres okazał się nie potrzebny
Malutka waży 500g lekarz zrobił jej dzisiaj małą sesyjkę więc mam znowu parę fotek 3D na pamiątkę
Również dostałam skierowanie na glukozę ale 75
Mokito
Super! nie do wiary, jakie duze juz te dzieciaczki!!
Anikaaaa świetne wieści:-)
Ja właśnie wypiłam glukoze...no nie da się ukryć że stoi mi w gardle ten przecudowny napój ale przynajmniej leże w łóżeczku i czekam ciwrpliwie na drugie pobranie krwi do ośrodka mam 100 metrów więc mogłam sobie pozwolić na powrót do domku
Ktoś dziś wizytuje razem z dorex? Oczywiście kciuki zaciśnięte i czekam na wieści dorex co z Twoją szyjką..
Ja właśnie wypiłam glukoze...no nie da się ukryć że stoi mi w gardle ten przecudowny napój ale przynajmniej leże w łóżeczku i czekam ciwrpliwie na drugie pobranie krwi do ośrodka mam 100 metrów więc mogłam sobie pozwolić na powrót do domku
Ktoś dziś wizytuje razem z dorex? Oczywiście kciuki zaciśnięte i czekam na wieści dorex co z Twoją szyjką..
Ostatnia edycja:
reklama
Gratuluje dziewczyny wizyt. Ja mam nadzieje że jutro dowiem sie ile mój maluch waży
Trzymam kciuki za kolejne i za glukozę. Ja na szczęście jej wyniki mam bardzo dobre i wreszcie pozostałe (krew i mocz) też są w normie, czyli witaminy i żurawina pomogły
Angelstw a pozwolono Ci leżeć? Bo coś mi się obiło że nie powinno się leżeć.
Trzymam kciuki za kolejne i za glukozę. Ja na szczęście jej wyniki mam bardzo dobre i wreszcie pozostałe (krew i mocz) też są w normie, czyli witaminy i żurawina pomogły
Angelstw a pozwolono Ci leżeć? Bo coś mi się obiło że nie powinno się leżeć.