reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

Hej dziewczyny;) muszę się wam pochwalić, na sto procent będę miała synka;)

Mokito no właśnie jeżeli chodzi o imiona dla chłopczyka będzie ciężko bo tak w sumie chyba nic mi się nie podoba. Cos trzeba wybrać, najlepiej polskie ale tez nie zbyt oklepane. Bo nie dam dziecku jakiegoś wymyślonego imienia żeby później wszystkie dzieci go wysmiewaly

Gratulacje :-) Imie...... skad ja to znam... dla dziewczynki mialam tyyyyle Emilia, Alicja, Ania... a moj Grzmotosław to niby Adam bedzie, ale Maciuś mi sie tez podoba... :-)

reklama
u mnie na odwrót miałam mnóstwo pomysłów dla chłopaka a dla dziewczynki pustka i wkoncu mój mąż wymyślił imie dla dziewczynki i mi się spodobało, no ale zobaczymy za 2 tyg czy będzie na 100% dziewczynka czy jednak chłopak się ujawni :)

Anikaaaa dziękuje;)
Mokito no właśnie dla chłopaka kwiatowe raczej mi się nie widzi. Może po prostu Szymon czy cos. No nie wiem kurcze ;/

reklama
Do góry