reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

ani, to już niedługo, szybciutko zleci, a szansa na poprawę wyników jest ogromna bo jednak dbasz o siebie :)

ja tym razem mam do zrobienia tylko badanie ogólne i posiew moczu, więc w przyszłym tygodniu sikam do kubeczków. To będzie jakiś dramat bo ja w nocy kilka razy wstaje do toalety i mocz może być po prostu zbyt mało skoncentrowany. Muszę wytrzymać i nazbierać trochę :-)

reklama
Kurcze ją też bym nie brała na własną rękę nic na bakterie. Jedynie witaminy to tak. Teraz dodatkowo zjada magnez choć nie zalecał mi giną ale takie mam skurcze lydek że musiałam. Miałam iść dzisiaj na badania ale lenistwo mnie ogarnęło więc pójdę w pon. Mam tylko nadzieję że wyniki są zaraz na drugi dzień bo we wtorek mam wizytę. A muszę toxo zrobić oprócz monologi. Nic najwyżej dostanę reprymende.

ewcia, spokojnie, toxo i morfo są do odbioru nawet tego samego dnia, także na pewno zdążysz:-D

znów mam infekcję pochwy, szlag mnie trafi, parę dni temu skończyłam kurację i było ok i znów się zaczyna, już nie wiem co mam robić, łykam i aplikuje dopochwowo probiotyki, podmywam lactacydem lub szarym mydłem, oszaleje :((((

Ostatnia edycja:
Made ja w poprzedniej ciąży ciągle miałam infekcje, aż niedawno przeczytałam, że mydło Biały Jeleń jest b.dobre i gdy wchodząc do Natury trafiłam na promocję, to kupiłam :)i w tej ciąży ani jednej infekcji nie mam, jestem zadowolona z tego mydełka :) w poprzedniej używałam Pregna i nic nie pomogłaa :(

uuu, to może tego jelenia będę wyłącznie używała zamiast lactacydu :tak: spróbuje bo szlag już trafia, majątek wydaje na leki przeciwgrzybiczne...

Made mnie tez sie znowu cos przyplatalo. Jeden dzien mnie swedzialo i to na tyle.
We wtorek wizyta wiec pewnie leki dostane, bo tamte mo sie jiz skonczyly.
Przesrane mamy.

Współczuję wam tych infekcji ja poki co omijam je szerokim łukiem. Za to ostatnio mam takie zatykania w klatce piersiowej jakby mi słonia położyli i oddechu zlapac nie moglam...czy ktoras z was odczula cos takiego w tej lub poprzedniej ciąży? Z iga nie mialam takich akcji...

Ja nadal biorę leki na infekcje grzybicza pochwy, ale za to znowu wróciła mi infekcja ucha mam ucho pływaka nawet jak się kompie wleci trochę wody i za parę dni już zaczyna boleć znowu aplikacje sobie ten olejek z czosnku ale sama już nie wiem może wy znacie jakieś dobre sposoby na ucho?

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry