vanilijka
Zostanę mamą :)
Cześć dziewczyny. Dawno mnie nie było i trochę się działo.
Ostatnie wyniki badań jakie miałam robione wykazały że mam za mało czerwonych krwinek i mój gin zaczął się martwić. Jestem na etapie wdrażania nowej diety która raczej mi nie wychodzi bo jem to na co mam ochotę a nie to co powinnam. Wyniki moczu też się okazały kiepskie podobno dużo bakterii ale skoro nie odczuwam żadnego bólu pieczenia ani żadnych innych objawów lekarz powiedział że na razie poczekamy i skieruje mnie na kolejne badania przy następnej wizycie. Sama na własną rękę zaczęłam jeść suszoną żurawinę może pomoże.
A dzisiaj byłam na połówkowym USG. Dzidzia ładnie się rozwija i rośnie ale niestety lekarz nie był w stanie dojrzeć płci. Jestem strasznie rozżalona bo naprawdę jestem ciekawa.
hej ja tez mam slabo krew i dostalam zelazo w tab od gin plus dieta bogata w zelazo i tak samo jak ty mam bakterie w moczu ale dolegliwosci nie mam mimo to moj gin przepisal furagine 3x2 tab. 2 opak. bo powiedzial ze lepiej zapobiegac niz pozniej leczyc silnymi antybiotykami a furagina jest bezpieczna w ciazy ja dodatkowo pije sok z zurawiny kupilam w aptrce i zobaczymy jak za miesiac wyjda wyniki